mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Yoga Book Rajzakadémia a Lenovótól
2017-08-21 14:22 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Lenovo Magyarország 2016-os kreativitás felméréséről szóló kutatásának eredményeire válaszul alkotta meg a nyári kampány középpontjában álló Yoga Book Rajzakadémiát.

A kreativitás előhívása érdekében a kezdeményezést egy workshoppal és több, egymást követő kitelepüléssel tett színesebbé a márka - ezzel is növelve a Lenovo Yoga Book ismertségét a fiatalok körében.

Az első aktivitásra 08.08-án, kedden került sor a Brody Studios falai között. A lifestyle sajtóeseményen Novák Tamás kalligráfus segítségével a meghívott vendégek első körben a rajzolás alapjairól valamint a kalligráfiáról, mint szakma kaptak beszámolót. Ezt követően az újságírók és bloggerek az oktató segítségével láttak hozzá saját mesterművük elkészítéséhez, mely az egyszerű keresztneveken túl igazi műalkotás is lehetett.

A Lenovo rendhagyó koncepciója mellett több kiegészítő aktivitással is készült a márka. A Yoga Book Rajzakadémia kampány következő állomása egy bevásárlóközpontban létrehozott kitelepülés sorozat lesz, melyre 08.26-án, valamint 09.02-án kerül sor. A kitelepülések során az Allee Bevásárlóközpont mintegy 40 nm-es területén a Yoga Book Rajzakadémia installációja kap helyet, ahol a rajzolás festőállványokba erősített Yoga Book eszközökön folytatódik. A rajzolni vágyók a Facebookon létrehozott esemény profilján jelentkezhetnek az ingyenesen látogatható kitelepülések egyikére, ahol Novák Tamás további instrukciókkal látja el a rajzkészségüket fejleszteni vágyókat.

"Rengeteg tényező van hatással alkotókedvünkre, de őszintén remélem, hogy a Lenovo legkreatívabb terméke által inspirált Yoga Book Rajzakadémia révén számos felnőtt életébe tudjuk majd visszahozni az alkotás örömét. Hiszen mindenkiben ott van az alkotószellem, csak egy kreatív eszközre van szükségünk, és pár egyszerű trükk elsajátításával csodálatos rajzokat készíthetünk mi magunk is." - mondta el Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója a Yoga Book Rajzakadémia aktivitásról.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!