mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Ökumenikus Segélyszervezet segélyakciója
2017-08-24 09:02 [MTI + Mediainfo.hu]

Olimpiai bajnokok és énekesek vezetésével formált élőképet közel 100 gyerek a Bazilikánál.

Nem mindennapi látványossággal hívták föl a figyelmet önkéntesek, gyerekek, olimpiai bajnok sportolók és népszerű sztárok az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyerekeket támogató "Iskolakezdés együtt!" segélyakciójára: óriási élőléppel rakták ki a 1353-as adományvonal számait!

Az 1000 rászoruló gyerek beiskolázását támogató segélyakció az ország egyik legszebb terén, a Bazilika előtti Szent István téren áll föl, s mind a földről mind pedig a levegőből egyedülálló látványt nyújtott.

A Divino Bazilika teraszán tartandó rövid sajtótájékoztatón megszólaltak az összefogás szereplői, és kiderült hány iskolatáskát kell még megtölteni a célként kitűzött 1000-ből az első becsengetésig.

Az akcióba bekapcsolódott Kovács Koko István jószolgálati nagykövet, olimpiai bajnok ökölvívó, Wolf Kati énekesnő és Bánki Benjámin slammer, az akció idei arcai; Gyurta Dániel olimpiai bajnok úszó, Berki Krisztián olimpiai bajnok tornász, valamint Vastag Csaba és Vastag Tamás népszerű énekesek.

A rendezvényhez kapcsolódó rövid sajtótájékoztatón Szentgyörgyvölgyi Péter, az akciónak otthont adó V. kerület polgármestere és Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója ismertettek az akció részleteit.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!