mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új felállásban kommunikál az RTL Magyarország
2017-08-25 14:48 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Újraszervezi kommunikációs tevékenységeit Magyarország piacvezető televíziós vállalata.

Révész Zsuzsa kommunikációs osztályvezető és Pécsi Norbert sajtókapcsolati vezető saját kérésére távozik az RTL Magyarországtól. Révész Zsuzsa közel 18 éve felelt az RTL Magyarország kommunikációjáért, és számos sikeres kampány mellett a nevéhez fűződik például A mi kis falunk, vagy az RTLII bevezető kampánya és az RTL Arany Pengével is kitüntetett úgynevezett "csirkés kampánya" is.

"A felnőtt életem eddigi részét a legjobb televízióban, a legjobb kollégák között, a legjobb képernyősökkel együtt dolgozva tölthettem el. Köszönöm nekik, hogy így lehetett. Mi ez, ha nem szerencse? Szerintem..."

Több mint két év után távozik Pécsi Norbert Sándor sajtókapcsolati vezető is: "Nagyszerű és mozgalmas időszakot élhettem át az RTL Magyarország sajtókapcsolati vezetőjeként, de most új kihívásokat keresve távozom. Sokat köszönhetek az RTL-nek, például a családomat, és ezt soha nem felejtem el."

A most induló televíziós szezon sajtókommunikációs feladataiban augusztus 28-tól a Red Lemon Média segíti az RTL Magyarországot.

A kommunikációs feladatok átszervezésében (amely a B2B és belső kommunikácós területeket, valamint a talent-managementet is érinti) valamint a hosszú távú stratégia kialakításában Kovács András Péter vezérigazgatói tanácsadóként július 1. óta vesz részt, aki ezt megelőzően a Magyar Telekom Lakossági Marketingkommunikációs területein, a Budapest 2024 Olimpiai és Paralimpiai Pályázat nemzetközi kommunikációján, illetve a Magyar Turisztikai Ügynökség marketingkommunikációs stratégia- és kampányfejlesztésén dolgozott.

A műsormarketing- és sajtókommunikációs terület működését továbbra is Kolosi Péter vezérigazgató-helyettes felügyeli. "Révész Zsuzsa majd két évtizedes tevékenysége meghatározó jelentőségű volt az RTL Magyarország műsorkommunikációjában és márkaépítésében. A nevéhez fűződő sikeres, innovatív kampányokat felsorolni is nehéz lenne. Sok sikert kívánok neki a továbbiakban is. Köszönöm Pécsi Norbert Sándor munkáját is, aki sokat tett az RTL Magyarország sajtókommunikációjáért a változásokkal teli elmúlt két évben.

Örülök, hogy Kovács András Péter csatlakozott hozzánk a nyáron. Az elmúlt hetek tapasztalati alapján biztos vagyok abban, hogy András jelentősen hozzájárul majd a kommunikációs tevékenységünk átalakításához a megváltozott, újfajta kihívásokkal teli kommunikációs térben." - Kolosi Péter, vezérigazgató-helyettes.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!