mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Sikeres volt a Rádió 1 első futóversenye
2017-08-28 11:43 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Rádió 1 futóversenyét a BudapestMan triatlonnal egy időben tartottak meg a fővárosban. A Rádió 1 csapata, Rákóczi Feri és Vadon Jani is kiváló időkkel teljesítette a vállalt távot.

A hatalmas hőség ellenére is több, mint ezer ember nevezett vasárnap Budapesten a Rádió 1 első futóversenyére. A párhuzamosan zajló BudapestMan triatlon megmérettetésén Rákóczi Feri és Vadon Jani is indultak.

 
  • Nagyon jó verseny volt, a szervezés és a kivitelezés is. Hatalmas élmény volt úgy biciklizni a városban, hogy nem voltak autók, így tekertünk át az Alagúton, végig a rakparton.. Ahogy végig tekertünk a Rádió 1-es részen, a futók teli torokból szurkoltak nekünk, ez valami elképesztő volt - mesélte lelkesen a verseny után Feri, aki indult már korábban is triatlon versenyen, de az olimpiai távot most először teljesítette.


Vadon Janinak fontos feladat jutott a verseny után is: a női és a férfi futás dobogós helyezettjeinek is ő adta át a díjat. A Hősök terén, a befutónál a Rádió 1 sátorban a DJ Factory lemezlovasai, a Loving Arms pörgették az igazi mai slágereket, Király Tamás pedig élő kívánságműsorral várta a szurkolókat
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!