mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új key account manager az Ads Interactive-nál
2017-08-28 16:44 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Székely Tamással bővült az Ads Interactive értékesítési csapata, 2017. augusztus 1-től rutinos digitális kollégával erősödött az egyik legnagyobb magyar sales house és technológiai szolgáltató.

Székely Tamás több mint 17 év digitális médiaértékesítési tapasztalattal rendelkezik, és 11 év után hagyta el az Origo / New Wave csapatát. Itt az utóbbi években Key Account Managerként dolgozott, mely pozíciót 2015 novemberétől kezdődően töltötte be, ez idő alatt stratégiai partnerekkel való kapcsolattartás, proaktív projectek tervezése/szervezése és az értékesítési szektorok kutatása volt fő feladata.

Korábban, 2007-2015 között az Origo Senior Médiaértékesítési managere volt, feladatai közé tartozott az online, TV, Mobil médiumok, illetve IT, Tech, Szolgáltatás, Kultúra és Szabadidő szektorok értékesítésének kezelése. Kiemelt projectként pedig az új hirdetési termékek kialakításában játszott jelentős szerepet.

Karrierje kezdetén 4 évig az Adverticum Zrt. ügyfélmanagere volt, és 1 évet dolgozott az AdNetwork Kft. kampány managereként is 2005. tavaszától.

"Tamás érkezése fontos mérföldköve annak, hogy az Ads Interactive növekedése töretlen maradjon az elkövetkezendő időszakban. Kapcsolatai, tapasztalata és sales területén megszerzett tudása jelentős hozzáadott érték lesz a teljes Ads Interactive csapat vonatkozásában. Kiemelt feladata lesz a direkt ügyfelek irányában történő bevételek növelése, és az ügyfélkapcsolatok erősítése" - nyilatkozta Németh Iván, az Ads Interactive ügyvezetője.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Elérés (Reach)

Alfa együttható

Coverage (COV)

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!