mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az eMAG-nál még tart a roham
2017-08-31 10:47 [Marketinginfo.hu]

Már csak pár nap van iskolakezdésig, turbó fokozatba kapcsolnak a szülők, akik az utolsó pillanatban is divatos táskákra, tolltartókra, új füzetekre és tornazsákokra vadásznak.

Bár az áruházakban már június vége óta hatalmas felületeken hirdetik, hamarosan kezdődik a suli, évről-évre egyre többen érzik úgy, ráérnek az utolsó hetekben vásárolni, nem fognak lemaradni semmiről.

Készlet van, sorok nincsenek

Az eMAG statisztikái alapján egyre inkább kitolódik a felkészülési időszak: júniusban már elkezd nőni a kereslet a táskák, laptopok és füzetek iránt, de a csúcsot az utolsó hetekben éri el a vásárlói aktivitás. Míg a nyár első két hónapja a légkondicionálók és a medencék körül forgott, az eMAG vásárlói augusztusban inkább irodaszereket, irodai szoftvereket, laptopokat kerestek. A hónap második felében már az iskolatáska volt a legkeresettebb termék a kínálatban, átvéve a medencék és a ventilátorok helyét.

Akár új számítógépet, laptopot, irodai szoftvereket, vagy irodaszereket vásárolnának az új tanévre, a családok széles kínálattal és akár 40 százalékos kedvezményekkel találkozhatnak az eMAG oldalán. A webáruházban megrendelt csomagokat néhány nap alatt kiszállítja a vállalat, ami nagy segítség azoknak, akik problémásnak érzik a gyerekkel történő vásárlást. Ráadásul van, hogy csak az iskola első hetében derül ki, valami még hiányzik, vagy mást vár el a tanár, mint ami bekerült a táskába. Amilyen egyszerű a rendelés, olyan problémamentes a visszaküldés is. A díjmentes visszaküldési opció az eMAG-nál 30 napig tart, így a vásárlónak akkor sem kell kétségbeesnie, ha a gyereknek mégsem tetszik a megrendelt mesefigurás pendrive, vagy a tolltartó.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!