mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Jótékonysági futóversenyt támogat a Nickelodeon
2017-09-01 10:31 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Idén, szombaton ötödik alkalommal válik a futók birodalmává a ferihegyi repülőtér 1. futópályája: jön a Runway Run 5.0. Az 1000 fős limit hamar betelt, ismét maximális létszámú futó áll rajthoz.

A versenyre most először gyerekek is nevezhettek, ezért a Nickelodeon is a kezdeményezés mellé állt. A nevezési díjakból származó bevételt 100%-ban jótékony célra fordítják, a verseny hazai kedvezményezettje a SUHANJ! Alapítvány. A szervezet célja, hogy a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal is megosszák. Hazánk hírességei közül többen is csatlakoztak a mozgalomhoz, a bemelegítést Rubint Réka tartja, de ott lesz Fenyvesi Zoltán, Till Attila, Dukai Regina, Kovács Patrícia és Szilágyi Áron is.

A Budapest Airport idén ötödik alkalommal ad helyet hazánk legnagyobb jótékonysági futóversenyének. A verseny idejére teljesen lezárják a 13R-31L kifutópályát, ahol az esemény logójával emblémázott pólóban gyülekezhet majd az az 1000 futó, aki nevezett a Runway Run 5.0-ra. A hazai nevezési díjakból befolyó összeggel a SUHANJ! Alapítványt támogatják, amely sérült és fogyatékkal élő gyermekek, valamint családjaik sportolási lehetőségeit segíti.

Idén először gyerekek is nevezhettek a versenyre, ezért nem volt kérdés a Nickelodeon, hazánk legkedveltebb gyermekcsatornája számára, hogy a kezdeményezés mellé álljon. "Különösen fontos, hogy toleranciára és elfogadásra tanítsuk a gyerekeket, egy ilyen élmény pedig rengeteget ad hozzá ezeknek az értékeknek a tiszteletben tartásához. Mindemellett természetesen lényeges a sport szeretete, a mozgás örömének a megosztása, mert minél előbb épül be a sport a kicsik mindennapjaiba, annál teljesebb és egészségesebb életet élhetnek" - mondta Szűcs László, a Viacom regionális kommunikációs vezetője.

A nemes cél és a különleges helyszín még érdekesebbé teszik a sportos nyárbúcsúztatást. A civilek számára megközelíthetetlen kifutópálya olyan egyedi érzés a futók számára, ami igazi adrenalinfröccsöt ad, arról nem is beszélve, hogy a részvevők hazánk hírességei között futva teljesíthetik a távot. A rendezvényen a bemelegítést Rubint Réka fogja tartani, Till Attila és Fenyvesi Zoli - a Tiszta szívvel kerekesszékes sztárja - a SUHANJ! Alapítvány színeiben állnak majd rajthoz, és olimpikonunk, Szilágyi Áron is teljesíteni fogja a távot, a női vonalat pedig Dukai Regina és Kovács Patrícia erősíti.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!