mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Virtuális valóság a Telekomtól
2017-09-01 12:24 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Samsung Magyarországgal együttműködve különleges élményt kínál most ügyfeleinek a Telekom.

Az Allee Bevásárlóközpontban található üzletében a Samsung Gear VR szemüvegek segítségével bárkit bevezetnek a virtuális valóságba. A VR élmény az Icaros nevű, eredetileg fitness célokra kifejlesztett, saját testsúllyal irányított eszközzel még tovább fokozható.

A Telekom üzletben kialakított Élménytérben bárki betekintést kaphat a 3D technológia világába és kipróbálhatja a VR-szemüveget és az Icarost, amely a virtuális valóságot a fitness-szel és a rekreációs célú mozgással elegyíti. A két eszköz együttes használata látványosan és fizikailag is átélhetően mutatja be a virtuális valóság élményét az edzésfeladatoktól a szabadesés vagy épp a repülés illúziójáig. "Az Élménytér kialakításával is hangsúlyozzuk elkötelezettségünket az innovatív, jövőbe mutató megoldások iránt. Szeretnénk, hogy ügyfeleink személyesen is átélhessék a VR szemüveg nyújtotta teljesen újszerű, háromdimenziós élményt. Ez az eszköz forradalmasította a digitális játékok piacát, de a VR technológia rövidesen az ipar, a kereskedelem és a kommunikáció területén is alapvető változásokat fog hozni" - mondta el Gricser Péter, a Magyar Telekom személyes ügyfélkapcsolatok igazgatója.

Az Icaros mellett két 4D szék is várja az érdeklődőket, amely a jövő mozijának fontos eleme lesz majd. Ha felvesszük a VR szemüveget és beülünk a székbe, a virtuális élmény még életszerűbbé válik: a szék annak megfelelően mozgat, dönt vagy ráz bennünket, hogy éppen milyen tartalmat nézünk.

A Samsung Gear VR készülék, az Icaros és a 4D székek 2017. szeptember 1-től kezdve próbálhatók ki a Telekom Alleeban.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!