mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ismét bővülhet a Rádió 1 hálózata
2017-09-18 10:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Zalaegerszegen is megszólalhat az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiója, benne az igazi mai slágerekkel és Sebestyén Balázsék népszerű reggeli műsorával.

Újabb adó csatlakozhat a Rádió 1-hez, hálózatos együttműködésre vonatkozó szerződést kötött a Zalaegerszegi Televízió és Rádió Kft. és a Radio Plus Kft. Az Egerszeg Rádiót működtető zalaegerszegi és a Rádió 1-et üzemeltető cég napokon belül hálózatba kapcsolódási kérelmet nyújtanak be a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Médiatanácsához. A hatóság döntésének függvényében hamarosan Zalaegerszegen és környékén is hallhatóak lehetnek az igazi mai slágerek, és a Rádió 1 sikeres műsorai, köztük a Balázsék, amely minden elérhető régióban a legnépszerűbb reggeli műsor.
 
  • A helyi hallgatók igénylik, hogy országosan is ismert műsorokat halljanak a rádióban, de szükségük van a helyi tartalmakra is, így ezeket továbbra is itt, Zalaegerszegen fogjuk biztosítani - mondta Frauenhoffer Márta, a rádió ügyvezetője. - A helyi tartalom mennyisége nem csökken, a híreket helyben szerkesztjük, azok a műsorvezetők tolmácsolják ezeket a jövőben, akiktől a hallgatók már megszokhatták. Ezzel a változással a zalaegerszegiek olyan rádiót kapnak, amelynek nagyon jó a zenei kínálata, és követhetik többek között a legkedveltebb reggeli műsort, a Balázsékat is. A hirdetőink pedig lehetőséget kapnak arra, hogy elérjék az országosan legnépszerűbb kereskedelmi rádió felületeit is.


Az együttműködés keretében a Radio Plus Kft. az Egerszeg Rádió központi reklámfelületeinek értékesítését végzi, amely a spot és a non spot alapú reklámokra egyaránt vonatkozik. A Radio Plus feladata az Egerszeg Rádió képviselete a központi ügynökségeknél, hirdetőknél.

A Rádió 1 hálózata jelenleg 22 városban és azok vonzáskörzetében naponta közel 1,3 millió hallgatót ér el, ezzel az ország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!