mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Soós Gergely
Soós Gergely
neo
alapító-ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Autókereskedők új szakértővel indul decemberben
2017-09-25 12:32 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mike Brewer, az autóbecsüs és Ant Anstead, a szerelő és építő mester útra kel Dél-Kaliforniából, hogy autókülönlegességeket kutasson fel Németországban, Svédországban, Angliában, Olaszországban, Japánban, Amerikában

Az új, 14. évadban csodálatos tájakra juthatnak és újabb autókülönlegességekkel ismerkedhetnek meg a rajongók a 1970-80-as évekből. Többek között központi szerepbe kerül egy 1972-es BMW E9-es, egy Alfa Romeo Spider Quadrifoglio 1972-ből, egy 1965-ös Austin Healey 3000 BJ8 Mark iii Phase 2, egy Jeep Wagoneer 1988-ból, valamint egy Saab 96 1973-ból.

A sorozatot gyártó, Velocity, a Discovery Communications kifejezetten autós tartalmakért felelős részlege szerint az Autókereskedők egy olyan sorozat, ami inspirálja a fanatikusokat és arra ösztönzi őket, hogy a saját négykerekűjükkel is bátrabban foglalkozzanak.

"Az Autókereskedők immár sokadik alkalommal sugallja azt az autók szerelmeseinek, hogy saját garázsukban maguk is kezelésbe vehetik a járgányaikat, ehhez pedig a sorozat magabiztosságot és gyakorlati tudást ad nekik." - nyilatkozta Robert S. Scanlon, a Velocity igazgatóhelyettese, autós tartalmakért felelős munkatársa - "Az általunk gyártott sorozatok közül az Autókereskedők a második legkedveltebb műsor és úgy gondoljuk, hogy az új évad után is ezen az előkellő helyen könyvelhetjük majd el. Mike és új társa, Ant Anstead, őszintén rajonganak az autókért, munka közben pedig praktikus, minden járműnél hasznosítható információkkal látják el a nézőket..."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!