mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újabb hallgatottsági rekord a Rádió 1-nél
2017-09-25 16:37 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Fordulópont a rádiós piacon: újabb kereskedelmileg kiemelten fontos célcsoportban lett piacvezető a Rádió 1.

A 15-59-es korosztályban országosan a hallgatottsági lista élén áll a legnagyobb kereskedelmi rádió, a legfrissebb mérések szerint a hallgatók száma mára napi 1.346.000 főre emelkedett.

Folyamatosan emelkedik a Rádió1 hallgatottsága a Kantar Hoffmann legújabb, 2017. június-július-augusztusi mérése szerint. Az ország legnagyobb kereskedelmi rádióját ma már 1 millió 364 ezer ember hallgatja nap mint nap, ennyien tartanak a legszórakoztatóbb műsorokkal. Balázsék reggeli műsorát követően délután 5-ig az igazi mai slágerek hallhatók, majd Cooky, az egyik legnépszerűbb rádiós műsora következik, este 8-tól a Disco's Hit csapata (Bárány Attila, DJ. Junior és Hamvai PG), 10 órától pedig a DJ Factory lemezlovasai - Metzker Viktória, Lotfi Begi, Bricklake, a Loving Arms, Newick, Purebeat, Andro, Revolution és Droplex - szórakoztatják a hallgatókat.

A jelenleg 22 városban és azok vonzáskörzetében elérhető Rádió 1 a legfrissebb adatok alapján országosan a 15-59 évesek körében is átvette a piacvezető pozíciót.

Eddigi stabil elsőségét megtartotta a 15-49-es korcsoportban is, a fiatal felnőtt generáció legnagyobb kedvence továbbra is a Rádió 1.

A 18-49 évesek között az ABC1, vagyis a magas vásárlóerővel rendelkező hallgatók körében szintén a Rádió 1 vezeti a hallgatottsági listát.

Budapesten is a Rádió 1 a hallgatók kedvence, a teljes mért népesség szerint is a lista élén áll, megelőzve a Sláger FM-et és a Kossuth Rádiót.

A fővárosban a 15-59 éves rádióhallgatók körében is a Rádió 1 a legnépszerűbb adó, maga mögé utasítja a Sláger FM-et, a Music Fm-et és a Petőfi Rádiót.

A Rádió 1 hálózata hamarosan új tagokkal bővül, az NMHH döntésétől függően a közeljövőben Zalaegerszegen és Szombathelyen is megszólalhatnak az igazi, mai slágerek.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!