mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Több család tanévkezdését segítette a Campona
2017-09-26 13:24 [Marketinginfo.hu]

53 gyerek számára könnyítette meg az iskolakezdést a Campona tanszergyűjtése.

A bevásárlóközpont heteken át tartó tanszergyűjtési akciót szervezett a nehéz helyzetű családok gyermekei számára.

A Budafok-Tétényi Család és Gyermekjóléti Központ vezetőjétől, Dr. Daróczi Csillától megtudtuk, hogy az összegyűjtött tanszerek nagy örömet okoztak az érintett családoknak. A Campona vásárlói, látogatói 200 füzetet,15 logikai kirakót, 10 csomag zsírkrétát, 15 vízfesték készletet,8 filctoll csomagot, 8 vonalzót, 20 új és használt színes ceruza csomagot, 70 használt tolltartót, 60 füzetborítót és órarendet, 10 használt irattartót, valamint 55 használt iskolatáskát gyűjtöttek össze - ezáltal 53 gyerek iskolakezdését segítették, ami hatalmas anyagi könnyebbség a szüleiknek.
"Nagyon örülünk a gyűjtés sikerének!" - mondta Kákosy Zsolt, Campona üzemeltetéséért felelős CBRE ingatlan tanácsadó ingatlanvagyon-kezelési vezetője.

"Legközelebb karácsony előtt szervezünk majd ajándékgyűjtést - ahogy az elmúlt években is tettük. Az adventi időszakban idén újra összefogásra buzdítjuk majd a bevásárlóközpont látogatóit, hogy különböző korú gyermekeknek hozzanak játékot, könyvet becsomagolva és helyezzék el a gyűjtőládában. Az összegyűjtött ajándékokat természetesen idén karácsonykor is a XXII. kerületi, nehéz anyagi helyzetben lévő családok gyermekei fogják megkapni. Köszönjük, hogy most is számíthattunk látogatóinkra!"Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!