mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Peresztegi Zoltán
Peresztegi Zoltán
Schibsted Classified Media
alelnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Da Vinci, Picasso, Dalí művei a kifutón
2017-09-28 09:34 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A legnagyobb mesterek festményei elevenednek meg az Allee Bevásárlóközpont "Vászonról a kifutóra" című ingyenesen látogatható rendezvénysorozatán.

A 2017.10.15.-ig megvalósuló programok nem mindennapi élményt kínálnak. Divathetek, valódi művészek interaktív műterme, magyar festészettörténeti legendák tárlata, portréfestők és nyereményjáték is várja az érdeklődőket, amellyel 3 szerencsés vásárló firenzei utazást is nyerhet, páros belépővel az Uffizi képtárba.

Ingyenes képzőművészeti programkavalkád indult az Allee Bevásárlóközpontban. A kiállítótérként és műteremként is szolgáló Allee Art Gallery-ben az érdeklődők csodálhatják meg három kortárs festő alkotásait, illetve munka közben is megnézhetik a művészeket, hiszen az Allee lesz élő alkotóműhelyük. A földszinti folyosón 6 ikonikus festőművészt (Szinyei Merse Pál, Lotz Károly, Munkácsy Mihály, Rippl-Rónai József, Csontváry Kosztka Tivadar, Victor Vasarely) megelevenítő egyedi tárlaton ismerhetik meg a látogatók a magyar festészet kiemelkedő alakjait. Mindezeken túl a Képzőművészeti Egyetem festőszakának jelenlegi és már végzett hallgatói bárki portréját szívesen elkészítik, melyet a kedves látogató haza is vihet.

Két hosszú hétvégén, 2017. szeptember 29. és október 8. között, látványos tánc- és divatshow-k keretében elevenednek meg a világ leghíresebb festményei. A modellek és táncosok segítségével életre keltett képek között látható lesz Leonardo da Vinci, Picasso, Dalí, Frida Kahlo, Van Gogh, Szinyei Merse Pál és más ismert festők remekművei. A bemutatásra kerülő 2017-es őszi- és téli divatkollekciót az Allee szakembergárdája Lukács Gabi és Lakatos Márk segítségével álmodta a színpadra.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!