mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ismét bővülhet a Rádió 1 hálózata
2017-09-29 13:48 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ismét bővülhet a Rádió 1 hálózata, ezúttal Békéscsabán és vonzáskörzetében örülhetnek Balázsék és az igazi mai slágerek rajongói.

A Radio Plus Kft. és a Csaba Rádió Kft. közösen hálózatba kapcsolódási kérelmet adtak be az NMHH Médiatanácsához, miután a két cég hálózatos együttműködésre vonatkozó kereskedelmi szerződést írt alá. Kedvező döntés esetén a Csaba Rádió hallgatói is Balázsékkal ébredhetnek minden hétköznap, és hallhatják kedvenc mai slágereiket, az igazi Rádió 1 népszerű lemezlovasaival együtt. A helyben gyártott műsorok biztosítják, hogy a Csaba rádió frekvenciáján megszólaló igazi Rádió 1 továbbra is megőrizze helyi jellegét, és Békés megyei hírekkel, információkkal lássa el a hallgatókat.
 
  • Nagyon sokan vannak itt Békéscsabán, akik kíváncsiak az országos műsorokra és a sztárokra, de természetesen gondolunk azokra a hallgatókra is, akik a már megszokott hangokat is szeretnék hallani, éppen ezért a hálózatba kapcsolódás után mindkét tábor igényeinek megfelelünk. A híreket például, ahogy minden más városban, továbbra is helyben szerkesztik majd a kollégák, amelyben megtalálhatóak lesznek a legfrissebb békéscsabai információkon túl a környék programajánlói is - mondta el Glasz László, a Csaba Rádió Kft. ügyvezetője. - A hálózatba kapcsolódás az igazi Rádió 1-gyel - amely jelenleg az ország leghallgatottabb kereskedelmi rádiója - nem csak a Csaba Rádió Kft. számára lesz kereskedelmileg előnyös, hanem a hallgatók számára is, akik színes és változatos műsort kapnak majd.


Az együttműködés keretében a Radio Plus Kft. a Csaba Rádió Kft. központi reklámfelületeinek értékesítését is végzi, amely a spot és non spot alapú reklámokra egyaránt vonatkozik. A Radio Plus feladata a Csaba Rádió Kft, képviselete a központi ügynökségeknél és hirdetőknél. A helyi hirdetők számára pedig elérhetővé válik az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiója, benne a Balázsék című műsorral. A Rádió 1 hálózata jelenleg 22 városban és azok vonzáskörzetében érhető el, a legfrissebb mérések szerint ezzel naponta több, mint 1,3 millió hallgatót ér el.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!