mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mandalina Rita
Madalina Rita
Flow PR
újmédia stratéga, vezető tanácsadó


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Műszaki fejlesztések a 90.9 Jazzy és a Klasszik Rádióban
2017-10-03 13:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Megújul Budapest két vezető prémium rádiójának teljes szerkesztő-, adáslebonyolító-, traffic-, CRM- és számlázó rendszere.

A komplex szoftver csomagot az amerikai RCS Sound Software szállítja, melynek rádiós megoldásait világszerte használják a BBC-től a német Antenne csoportig. 

"Azért esett a választásunk erre a rendszerre, mert a különböző részterületek olyan kiválóan integrálódnak egymásba, hogy a munkavégzés minden osztály számára sokkal könnyebbé és átláthatóbbá válik" - mondta Nagy Tamás, a Target Media ügyvezetője. "A munkafolyamatok 99 százaléka ebben a rendszerben zajlik, amit az egyik kolléga végez a folyamat egyik végén, az azonnal megjelenik a többi munkatárs előtt is."

Kovács László programigazgató szintén a folyamatok egyszerűsödését emelte ki: "A cél az, hogy az adásban dolgozó kollégák sokkal többet törődhessenek mondanivalójuk eljuttatásával, mint a számítógép billentyűinek nyomkodásával. A távoli adás elérés több kitelepülési lehetőséget ad nekünk, ennek az értékesítők is örülnek. A fejlesztéseknek azonban még nincs vége: a sales ügyfelek teljes körű és komfortos kiszolgálása érdekében az RCS szoftver csomag újabb eleme, a CRM és traffic kezelését végző Aquira telepítésére is sor kerül a közeljövőben." 

Karl Heinz Kessler, az RCS Germany vezetője elmondta, hogy  "ugyan dolgoztunk már korábban is magyarországi ügyfelekkel a Selector kapcsán, de csak most nyílt lehetőségünk arra, hogy a teljes, integrált rendszert telepíthessük: a Zettát, és a zene szerkesztés legújabb generációját képviselő Gselector-t, ez kiemelkedő jelentőségű. A két rádió által képviselt zenei formátum (jazz és klasszikus) ugyan kihívások elé állított minket, de mi pont ezeket a kihívásokat szeretjük! Magam is dolgoztam jazz rádióban korábban, ezért személyes öröm számomra, hogy a Jazzy-ben a mi termékünket választották "

"Az együttműködés a Target Media-val, valamint mindkét rádióval valóban gördülékeny volt: öröm olyan profikkal dolgozni - legyen az program, vagy menedzsment - akiknek segítségével a tréning is zökkenőmentes volt." - mondta el John Bonou, az RCS Germany termékspecialistája.

RCS Sound Software vezérigazgatója, Philippe Generali hozzátette, hogy "nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a két rádióval, hiszen ők az elsők Magyarországon, akik a Zetta-t választották adáslebonyolító szoftvernek."Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2019-ről 2020-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Körülbelül a 2019-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!