mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Folytatódik Az 50 milliós játszma
2017-10-13 10:49 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A TV2 népszerű game show-ja október 9-től visszatér, hogy újabb játékosoknak kínáljon lehetőséget az 50 milliós fődíjra.

Újabb izgalmakkal és káprázatos nyereményesővel várja a nézőket Az 50 milliós játszma. A game show továbbra is élőben és változatlan szabályokkal jelentkezik: nyolc kérdés helyes megválaszolásával és pénznyelő legyőzésével minden páros esélyt kap arra, hogy az 50 milliós álomnyereménnyel térjen haza. A műsor házigazdája ezúttal is Majoros Péter Majka lesz.

- Élő műsor lévén folyamatos kihívást jelent számomra Az 50 milliós játszma, hiszen fokozott figyelmet és intenzív jelenlétet kíván, mindemellett persze rengetek szórakoztató pillanatot is tartogat. Bízom benne, hogy az idei szériában is sokaknak sikerül nyereménnyel zárni a játékot - vélekedett Majka.

A korábbi adásokban a civilek mellett olyan hírességek is próbára tették tudásukat, mint Pápai Joci és felesége Anita, a Tankcsapda tagjai, vagy éppen A Nagy Duett szereplői. Októbertől azonban újabb ismert embereket is kihívások elé állít majd Majka.

A rendkívül népszerű mobilapplikációs játék is folytatódik, ahol hetente egymillió forintot lehet majd nyerni. A nézőknek nem kell mást tenni, mint az adás ideje alatt játszani a TV2 Live applikációján keresztül, amely ingyenesen letölthető.

A műsor utolsó adásának játékosa a vegas.hu online kaszinó 50M kóddal regisztráló új befizetői közül kerül majd ki, akik közül egy szerencsés napi 100.000 forint bónuszt is nyerhet.

A műsort az IKO Műsorgyártó készíti.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!