mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Így értékeltek a BMW-t a Sport Auto magazin olvasói
2017-10-17 12:55 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A bajor prémiumgyártó négy kategóriagyőzelemmel, valamint két második és két harmadik helyezéssel zárta a tekintélyes szakmagazin ez évi olvasói szavazását.

A Sport Auto német autós szakmagazin egyik legnívósabb kategóriadíját a tavalyi év után idén ismét a BMW M2 Coupé nyerte el. Sőt mi több, a BMW M240i Cabrio és a BMW M240i Coupé ugyancsak saját kategóriája élére állt. És ahogyan az elmúlt évben, úgy a BMW 340i limuzin idén sem talált legyőzőre. Az olvasói szavazáson elért kimagasló sikert ráadásul a bajor prémiumgyártó a "2017-es év legjobb márkája" díj ezüst serlegével koronázta meg, a rajongók szerint ugyanis a BMW Motorsport legújabb privát versenyautója, a BMW M4 GT4 "az egyik legkiválóbb választás a GT4 versenyosztályban induló privát csapatok számára".

A Sport Auto német autós szakmagazin idén immáron sorozatban huszonötödik alkalommal hívta életre átfogó olvasói szavazását, amelyen ezúttal 13 211 olvasó voksolt a 25 kategóriában induló összesen 234 modellre. A tekintélyes szavazás végeredménye újfent igazolta, hogy a bajor prémiumgyártó hajtáslánc-változattól, karosszéria-kialakítástól és ársávtól függetlenül osztatlan népszerűségnek örvend a rajongók körében. A két kupéval, egy kabrióval és egy limuzinnal aratott kategóriagyőzelem, valamint számos más ranglista előkelő helyezése látványosan nyomatékosítja a BMW és a BMW M divízió modellpalettájának sokszínűségét.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!