mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Vezetői változás a RAS Magyarországnál
2017-10-17 16:16 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Hornyacsek Zoltán kiadóigazgató távozik a Ringier Axel Springer Magyarországtól.

Az Axel Springernél, később a Ringier Axel Springernél töltött összesen tizenhárom év után Hornyacsek Zoltán kiadóigazgató 2017. október végén elhagyja a kiadóvállalatot és más iparágban folytatja tevékenységét.

Hornyacsek Zoltán 2004-ben gyakornokként kezdte pályáját az Axel Springernél, az elmúlt több mint egy évtizedben pedig végigjárta a szervezeti hierarchia lépcsőfokait. Üzleti kontrollerként, majd ügyvezetői és projekt koordinátorként dolgozott a cégnél, 2009-ben a könyv üzletág vezetőjeként átvette a Harlequin kiadványok üzleti menedzselését. Két évvel később a Világgazdaság, 2014-ben pedig a Blikk irányításának feladatával bízták meg.

Ez idő alatt meghatározó szereplője lett a médiavállalat fejlődését szolgáló nagyobb projekteknek, részt vett a nemzetközi együttműködésekben és a vállalat digitális transzformációjában.

A RAS Magyarország teljes vezetősége és minden munkatársa sok sikert kíván Hornyacsek Zoltánnak további szakmai útján. Utódjaként egyelőre nem nevez ki új kiadóigazgatót a médiavállalat, a funkciójához tartozó felelősségi köröket szervezeti átalakítással tervezi betölteni a cégvezetés.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!