mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Ménesi Zsolt
Ménesi Zsolt
Akció-NXS Reklámügynökség Kft. (AKCIÓ 360)
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Elismerésben részesült a Samsung Smart School
2017-10-19 11:31 [MTI + Mediainfo.hu]

A Samsung Smart School kapta a MET Innováció és Tehetség Díját.

Az oktatásban új utakat nyitó, a hatékonyabb tanítást és a jókedvű tanulást segítő kezdeményezés, a Samsung Smart School nyerte el a MET Innováció és Tehetség Díját, amelyet a Samsung Electronics Magyar Zrt. vehetett át a Figyelő TOP200 gálán.

Az energiakereskedő MET Magyarország Zrt. közleménye szerint a 2015-ben alapított díjat azért ítélték a Samsungnak, mert a legmodernebb technológia segítségével könnyíti meg a tanulást, és teszi hatékonyabbá az oktatást - a jászfényszarui okosiskola mellett - az ország 45 pontján. Ezzel innovatív módon járulnak hozzá az oktatás mint társadalmi ügy felkarolásához.

A MET a Figyelő TOP200 rangsorában szereplő vállalatok közül választotta ki a nyertes projektet.

A magyarországi közoktatásba illeszkedő oktatási modul olyan alkalmazásokon alapul, amelyek játékosan, a vizualitásra építve tanítanak.

A tantermekben az okostáblák és tabletek segítségével a gyermekek hamarabb átláthatják a matematikai összefüggéseket, de gyorsabban bővíthetik a szókincsüket is, amikor idegen nyelvet tanulnak. A program részeként a tanárok többhetes képzést kapnak, amelynek során új, digitális oktatási módszertant sajátíthatnak el.

A közlemény idézi Szabó Gergelyt, a MET Magyarország vezérigazgatóját, aki szerint a tudás, a tehetséges munkatársak által létrehozott innováció a legnagyobb üzleti érték.

Hwanseog Choi, a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke elmondta, hogy az elmúlt három évben az okostantermek az oktatás szerves részévé váltak. Az okostantermek csökkentik a digitális írástudatlanságot, amely napjaink egyik legnagyobb kihívása az álláskeresők körében - olvasható a közleményben.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!