mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hamarosan indul a Viasat World Epic Drama csatornája
2017-10-24 11:35 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A csatorna olyan kulcsfontosságú piacokon indul el december 14-én, mint Bulgária, Csehország, Görögország, Horvátország, Lengyelország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Törökország és Ukrajna.

A Viasat World, a világ egyik vezető médiavállalata, bejelentette, hogy Epic Drama néven egy merőben új tartalommárkát indít kulcsfontosságú piacain és területein Közép- és Kelet-Európában. A világ legjobb kosztümös drámasorozatait szolgáltató Epic Drama csatorna a Viasat World több mint 50 piacon fogható 27 előfizetéses csatornát tartalmazó átfogó csatorna és SVOD portfolióját és a számos területen elérhető széleskörű nemlineáris választékát fogja tovább bővíteni. A december 14-én induló Epic Drama csatorna több mint 600 órányi, nagy költségvetésű, HD tartalmat kínál változatos dráma műfajokban. A tartalmak mintegy 80%-a SVOD struktúrában is elérhető, ezzel támogatva a vállalat azon törekvését, hogy a nézők a világ legjobb tartalmait számos különböző platformon és készüléken is elérhessék.

A piackutatás során kimutatott piaci rés kiszolgálására indított Epic Drama csatorna jól mutatja, egyrészt, hogy milyen gyorsan reagál a Viasat World a nézők és az üzleti partnerek igényeire, másrészt, hogy mennyire törekszik a vállalat a lefedettségének és nézőszámának növelésére. A vállalat sikeres drámatartalmaira építve az új csatorna a Viasat History Epic Drama blokkjának kibővítéseként született. A csatorna létrehozását jelentős beruházás alapozta meg, amely során a legjobb tartalmakat és a hozzájuk tartozó jogokat szerezte meg a vállalat, és célzott, stratégiai marketing kampány támogatja majd az elindulást és a további működést.

Az Epic Drama első körben a Viasat World kulcsfontosságú piacain és területein lesz elérhető pán-regionális műsorszórással: Bulgáriában, Bosznia-Hercegovinában, Csehországban, Észtországban, Görögországban, Horvátországban, Lengyelországban, Lettországban, Litvániában, Macedóniában, Magyarországon, Montenegróban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban és Ukrajnában. A tervek szerint 2018-ban további bővítés várható.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük az Epic Drama csatornát, amely merőben új és pazar módon, kifejezetten a nagy költségvetésű és lebilincselő történeteket felvonultató kosztümös drámákra összpontosít," nyilatkozta Irina Gofman a Viasat World elnök-vezérigazgatója. Egyedi, független műsorszolgáltatói státuszunknak köszönhetően képesek vagyunk meghallani és megérteni az üzleti partnereink és nézőink igényeit, majd ennek megfelelően gyorsan tudunk cselekedni. A dráma műfajában szerzett jártasságunkat kamatoztatva tudjuk kiszolgálni ezt a piaci rést egy olyan 24 órás csatornával, amely a világ minden pontjáról gondosan válogatva, napjaink drámakínálatának legjavát kínálja, lehetővé téve a tartalom on-demand struktúrájú fogyasztását is."

A drámák rajongói elismert és lenyűgöző sorozatok közül választhatnak számos műfajból: krimi és rejtély, irodalmi klasszikusok, politika, történelmi, háborús, akció, kaland és fantázia. A palettán kiváló, élménydús kosztümös drámák találhatóak a világ minden pontjáról, így többek között egyesült királyságbeli, egyesült államokbeli, spanyol, francia, olasz, ausztrál és kanadai produkciók is láthatóak lesznek.

Az Epic Drama szenvedélyek és árulások, szerelmek és csalódások közepette zajló hősies tettekkel átszőtt felemelő és érzelmes történeteket kelt életre. A főműsoridőben sugárzott szinte valamennyi tartalom az elmúlt három évben készült, és a műsorok 70% kizárólag csak az egyes piacokon látható, így a nézők a nap 24 órájában, a hét 7 napján élvezhetik a legújabb kosztümös drámákat.

"A Viasat World Európa egyik legnagyobb független tartalomaggregátora, és az átfogó csatorna- és SVOD-portfoliónkba mindig a legjobb tartalmakat válogatjuk be nézőink számára. Stratégiánknak megfelelően felvásárlással, korai elővásárlással és újabban koprodukciókkal bővítjük a kiterjedt választékunkat, így biztosítva valamennyi csatornamárkánk számára az érdeklődésre számot tartó és kiváló minőségű műsorokat a jövőben is. Már jelenleg is a legkiválóbb tartalomszolgáltatókkal és terjesztőkkel működünk együtt a világ minden pontján, és további tárgyalásokat is folytatunk majd, ahogy folyamatosan bővítjük a tartalomválasztékunkat és véglegesítjük a debütáló műsorkínálatot, mindeközben készülve a jövő évi újdonságokkal is.Rendkívül izgalmas, hogy bemutathatjuk az egész világnak az Epic Drama új otthonát, amely az első számú csatorna lesz azok számára, akik a legújabb kosztümös drámákat szeretnék látni," összegezte Irina Gofman.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!