mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hampuk Richárd
Hampuk Richárd
Eurolex Consulting Media & PR
Account Manager


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Képzőművészeti pályázatot írt ki a Diákhitel Központ
2017-10-27 15:27 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

"Milyen hatással van a technológia mindennapi életünkre?" E téma képzőművészeti ábrázolása került a Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatának fókuszába.

Az MFB Csoporthoz tartozó Diákhitel Központ Zrt. számára kiemelten fontos, hogy támogassa a társadalmi felelősségvállalás különböző formáit, ezért is indította útjára évekkel ezelőtt a KÉPZŐ-t, tematikus festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatát. A pályázat a magyarországi közép- és felsőfokú tanintézmények hallgatóit szólítja meg, hogy művészi eszközökkel ábrázoljanak bizonyos témákat. Idén arra a kérdésre vár választ a pályázat kiírója, hogy milyen hatással van a technológia mindennapi életünkre, hogyan befolyásolja azt.

A KÉPZŐ-t a Diákhitel Központ Zrt. immár hatodik alkalommal rendezi meg az A38 Hajó közreműködésével. Az elmúlt öt évben 1300 pályázó, közel 3000 pályamunkával jelentkezett, a kiállításokon száznál több művet mutatott be a Társaság a nagyközönségnek.

A magyarországi közép- és felsőfokú intézmények hallgatói 2017. november 14-e éjfélig nyújthatják be pályamunkáikat. A művek közül szakértő zsűri választja ki a decemberben megrendezendő kiállításra méltó legjobb alkotásokat, illetve dönti el, hogy kiket javasol az előkelő dobogós helyekre. Az első három díjazott egymillió forint értékben vihet haza asztali számítógépet, táblagépet vagy okostelefont.

A zsűri elnöke, egyben a pályázat fővédnöke Pásztor Anna énekes, előadóművész.
A kiállítás megnyitója 2017. december 7-én, csütörtökön lesz az A38 Hajón. A legjobbnak ítélt 20 műalkotás egy héten keresztül, december 13-áig lesz látható az A38 Kiállítóterében.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!