mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az Eurosport 1, az Eurosport 2, a Discovery Channel és a TLC az Invitelnél
2017-10-30 10:39 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

November 1-től elérhető lesz az Invitel ügyfelei számára a Discovery Networks négy legnépszerűbb csatornája.

A két cég közötti megállapodásnak köszönhetően a következő hónaptól az Invitel IPTV és Digitális Kábeltévé platformjain a Családi és Családi HD csomagokba is bekerül az Eurosport 1, az Eurosport 2, a Discovery Channel és a TLC. A bővítésnek az ismeretterjesztő és a kaland-reality műsorok nézői mellett a sportrajongók örülhetnek a legjobban, hiszen a szolgáltató kínálatában mostantól a Magyarországon elérhető összes jelentős sport csatornát megtalálják.

Az Eurosport a legnagyobb televíziós sportcsatorna-hálózat Európában. Az Eurosport 1 évi közel 120 különböző sporteseményt sugároz, a futballtól a teniszen - mégpedig a négy Grand Slam tornán - át egészen a motorsportokig, az Eurosport 2 pedig mindezek mellé még több élő közvetítést kínál. Elemző műsoraikban olyan sportszakértők szólalnak meg, akiknek szaktudása és jártassága még inkább garantálja a sportrajongók szórakozását. A nézők megtekinthetik a német Bundesliga labdarúgó mérkőzéseit, de a WTCC rajongókra is odafigyel a csatorna, ahol Michelisz Norbert, magyar túraautó-pilóta minden fontos manővere követhető lesz. Novemberben emellett kezdetét veszi a télisport-szezon, amelynek izgalmas versenyei vezetik fel a 2018-as téli olimpiát, amit a legkiválóbb szakértők közreműködésével nézhetnek majd a csatornán.

A Discovery Channel prémium minőségű non-fiction műsorok keretében szórakoztató, informatív módon mutatja be a minket körülvevő világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket. Műsorai szenvedélyt, kalandot és izgalmat nyújtanak nézőinek, hősei különleges, mégis hús-vér emberek, akik álmaikat követik és ezáltal inspirálnak minket.

A TLC exkluzív műsoraival tartalmas szórakozást kínál a kikapcsolódásra vágyó nézőknek. Különleges emberek megindító történetein keresztül mutatja be a mai modern nők mindennapjait érintő témákat, inspirációt nyújtva kész megoldások helyett. A női személyiség sokszínűségét tükröző műsorkínálatban mindenki találhat hangulatának, egyéniségének megfelelő műsort.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!