mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A MÁV kihirdette az aluljáró festési pályázat nyerteseit
2017-10-30 13:45 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Kihirdette a "Színezd újra! Alkotói Napok 2017" című falfestési pályázat nyerteseit a MÁV.

A szeptember közepén kiírt felhívásra beérkezett pályaművek közül a vasúttársaság kiválasztotta azokat az alkotásokat, amelyek két fővárosi (Kőbánya felső, Hűvösvölgy) és két vidéki (Monor, Füzesabony) vasútállomás gyalogos aluljáróit színesítik.

A beérkezett pályaműveket az alapján értékelte a MÁV, hogy azok megítélése szerint alkalmasak-e az aluljárók hangulatának javítására és a felületek dekorálására. Az így kialakult rangsor szerint az alábbi csapatok alkotásai díszítik majd a falakat:

Kőbánya felső: A budapesti Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnázium Csillagászok csapatának "Csillagképek" című alkotása.

Hűvösvölgy: Az Újbudai Grosics Gyula Sport Általános Iskola Black Panther Girl Club elnevezésű csapatának "#HELLOHŰVÖSVÖLGY" című alkotása, valamint a Gyermekvasút IFI Képzőseinek "A Gyermekvasút Vonala" című utastájékoztató térképe.

Monor: A monori Csillagfürt Fejlesztő és Művészeti Alapítvány Csillagfürt elnevezésű csapatának "Átjáró a varázslat birodalmában" című alkotása.

Füzesabony: A Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Blanka festői elnevezésű csapatának "Díszítés népi motívumokkal" című alkotása.

A pályaművek felfestése már el is kezdődött. Elsőként az Újbudai Grosics Gyula Sportiskola csapata valósította meg elképzelését. Alkotásuk a Gyermekvasút hűvösvölgyi gyalogos aluljáróját varázsolta színessé, hangulatossá. Az aluljárók festése az őszi szünetben folytatódik.

A MÁV gratulál a nyerteseknek és biztatja azokat a pályázókat, akik most nem kaptak lehetőséget, hogy alkossanak és figyeljék a vasúttársaság pályázatait.

A vasúttársaság azt reméli, hogy a tanulók alkotásaival borított falak mosolyt csalnak az arra közlekedők arcára, és bízik abban, hogy a gyermekek falfestményeit mindenki tiszteletben tartja.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!