mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Magyar Judith
Magyar Judith
SAP AG
kommunikációs igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újabb frekvenciával bővült a Rádió 1
2017-11-02 14:17 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

November 1-je óta Békéscsabán is hallhatóak a legnépszerűbb műsorok és az igazi mai slágerek.

November 1-je óta újra szól Békéscsabán az igazi Rádió 1, délután a 104.0 MHz-es frekvencián szóló Csaba Rádió is csatlakozott az ország legnépszerűbb kereskedelmi rádiójának hálózatához. A békéscsabaival együtt ma már 25 frekvencián hallhatóak országszerte az igazi mai slágerek és természetesen a legnépszerűbb műsorok, köztük a reggeli műsorsávban a Balázsék is.

Sebestyén Balázsék csütörtök reggel élőadásban köszöntötték régi-új hallgatóikat, és alig néhány óra alatt számtalan üdvözlő üzenetet kaptak a városból azoktól, akik boldogok, hogy újra követhetik kedvenceiket. Természetesen azok a hallgatók sem fognak csalódni, akik a helyi tartalmakra, a már jól megszokott hangokra kíváncsiak. Amellett, hogy az országosan ismert sztárokkal bővült a rádió kínálata, a híreket például, amelyek között megtalálhatóak a legfrissebb környékbeli programajánlók is, továbbra is helyben szerkesztik és tolmácsolják majd a kollégák.

Békéscsabával együtt az elmúlt hetekben három új városban szólalt meg a Rádió 1, így Szombathely és Zalaegerszeg is együtt ébred a legismertebb és legnépszerűbb rádiós műsorvezetőkkel, hallgatja az igazi mai slágereket és követi a legjobb hazai lemezlovasokat is.

A Kantar Hoffmann legfrissebb, július-szeptember közötti időszakra vonatkozó mérési eredményei szerint a 15 év felettiek körében a Rádió 1 napi hallgatóinak száma 1,414 millió fő, ezzel egy év alatt megduplázódott a hálózat hallgatottsága.

Az újonnan csatlakozó három megyeszékhellyel és azok vételkörzetével együtt a hirdetői szempontból kiemelten fontos őszi-téli ünnepi időszakban a hallgatók száma várhatóan meghaladja majd a napi másfél milliót.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!