mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nőtt a LogMeIn árbevétele
2017-11-02 19:44 [MTI + Mediainfo.hu]

Több mint 269 millió dollár árbevétellel zárta a harmadik negyedévet a LogMeIn.

A magyar gyökerű LogMeIn 269,3 millió amerikai dollár amerikai szabvány szerinti (GAAP) árbevétellel zárta a harmadik negyedévet, az utolsó negyedévben 273-274 millió, az év egészében 987-988 millió dollár árbevételre számít - közölte az informatikai cég az MTI-vel.

A közlemény idézi a cég vezérigazgatóját, aki kiemelte: az adatok meghaladták az előirányzatot.

A felhőalapú csatlakoztatott szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat nettó eredménye 9,9 millió dollár (bővített részvényenként 0,19 dollár) volt. Az EBITDA (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti) eredmény elérte a 67,3 millió dollárt. Az üzemi cash flow 90,5 millió dollár volt.

Az elhatárolt bevételek teljes összege meghaladta a 328,5 millió dollárt, a negyedévet 276 millió dollár készpénzzel, készpénz-helyettesítő eszközökkel és rövid távú befektetésekkel zárta a cég.

Kitértek arra is, hogy a társaság korábban bejelentett tőkehozam-tervvel összhangban november 24-én részvényenként 0,25 dollár osztalékot fizet. A társaságnak körülbelül 52,6 millió közönséges részvénye van forgalomban.

A világszerte 14 irodával rendelkező LogMeIn-t magyar szakember alapította 1998-ban Budapesten, központja jelenleg Bostonban van.

A távelérési, távfelügyeleti és távtámogatási megoldásokkal foglalkozó IT nagyvállalat olyan partnereket szolgál ki a globális piacon, mint a HP, a Microsoft, a Walmart, a GE és a KFC.

Magyarországon Budapest mellett Szegeden tart fenn telephelyet, ahol 350, döntő többségében informatikus munkavállalót foglalkoztat. Világszerte több mint háromezer embert foglalkoztat a vállalat.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!