mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kis Gergely
Kis Gergely
eNET/ Budapesti Corvinus Egyetem
ügyvezető igazgató / tanársegéd


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Sikeresen elindult az igazi Rádió 1 Békéscsabán
2017-11-09 10:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

November 1-je óta újra szól Békéscsabán az eredeti Rádió 1, a legnagyobb és legnépszerűbb rádiós sztárok és az igazi mai slágerek mellett helyi hírekkel, információkkal, programajánlókkal.

Sebestyén Balázséknak sokan örülnek a városban és vonzáskörzetében, most pedig újabb jó hírt kapnak a hallgatók, helyi arccal erősít ugyanis a csatorna. A békés megyeiek egyik kedvenc műsorvezetője, Oszlács Norbert "Oszi" hamarosan az igazi Rádió 1 mikrofonja mögé ül.

"Már az eredeti Rádió 1-ben is vezettem műsort, és most nagyon örülök, hogy újra együtt dolgozhatok azokkal a kollégákkal, akikkel korábban. Az pedig, hogy a Balázsék utáni helyi műsorsávban én köszöntöm majd a hallgatókat a helyi műsorommal, különösen nagy megtiszteltetés számomra." - mondta Oszi, aki néhány héten belül kezd majd régi-új munkahelyén.

Békéscsaba hálózatba kapcsolódásával a 2016-ban újraindult Rádió 1 jelenleg 25 településen és annak vonzáskörzetében hallható. A Rádió 1-et üzemeltető Radio Plus Kft. szorosabbra fűzte együttműködését békéscsabai partnerével és megállapodást írt alá a Csaba Rádió Kft. megvásárlásáról. Mindez a hallgatókat nem érinti, a békescsabai 104.0 frekvencián továbbra is minden helyi vonatkozású információhoz hozzájuthatnak, reggelente fél óránként, napközben óránként hallhatóak a helyi hírek. Természetesen a helyi hirdetőket is kiszolgálja majd a Rádió 1 békéscsabai csapata. A Radio Plus Kft. eközben védjegybitorlás miatt jogi eljárást kezdeményezett a békéscsabai Rádió 1 Start néven sugárzó Interax Kft.-vel szemben, mivel a Rádió 1 védjegynek a rádió tavalyi indulása óta a Radio Plus Kft. a tulajdonosa.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!