mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Viasat World szkriptelt kiemelt tartalmakat vásárol az Epic Drama-ra
2017-11-10 09:19 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A megállapodás több mint 50 órányi kiemelt műsort hoz a Viasat World új csatornájára és SVOD kínálatába.

A vezető nemzetközi médiacég, a Viasat World bejelentette, hogy több mint 50 órányi színvonalas dráma tartalmat vásárol az EPIC Drama nevű új zászlóshajó csatornájára az all3media international nevű független tévés, filmes, digitális produkciós és terjesztő vállalattól.

A dráma rajongói számára a legkülönbözőbb műfajok legkedveltebb sorozatai válnak elérhetővé. A csatorna kínálatában a krimi és a misztikus sorozatok mellett klasszikus irodalmi, politikai és hatalmi, történelmi, háborús akció-kaland, valódi történelmi és fantasy műfajok között válogathatnak a nézők. A december 14-én számos kiemelt területen, köztük Magyarországon is induló új TV csatorna és SVOD kínálat e megállapodás alapján sugározza majd az all3media legnépszerűbb műsorait.

A magas költségvetésű, független drámák elismert gyártójaként és forgalmazójaként az all3media kiemelt partnere a Viasat World-nek, közös céljuk, hogy az Epic Drama kínálatában a legjobb drámasorozatok kerüljenek műsorra. Ez az első szkriptelt tartalmakra vonatkozó megállapodás a két cég közötti korábbi, ismeretterjesztő (ezen belül is a szkript nélküli történelmi) tartalmakra vonatkozó együttműködésén alapszik és jól mutatja a Viasat World azon elköteleződését, hogy a legjobb műsorterjesztő partnerekkel dolgozzon együtt.

"Örülünk, hogy kibővíthetjük az all3media-val történő együttműködésünket és az Epic Drama exkluzív otthona lesz ezeknek a kiemelkedő drámasorozatoknak a nemzetközi piacaink egy részén. Tartalomkurátori szakértőink elszántak abban a küldetésben, hogy a legjobb minőségű drámasorozatokkal töltsék meg az amúgy is bőséges csatornakínálatunkat és az all3media-tól vásárolt tartalmak tökéletesen illeszkednek ebbe a koncepcióba. Ezzel a megállapodással nagyon jó indulásnak nézünk elébe és ez még csak a kezdet, hiszen hamarosan további újabb fantasztikus tartalmak lekötéséről adunk majd hírt." - mondta el Karin Heijink, a Viasat World tartalomért és termékért felelős alelnöke.

"Izgalommal tölt el bennünket, hogy részesei lehetünk a Viasat World új csatornájának, az Epic Drama induló kínálatának. Ezek a csodálatos történelmi drámák remekül illeszkednek az új tartalmi márka magas minőségű kínálatába és elrepítik a közönséget más korokba és helyszínekre, miközben a történetet díjnyertes gyártók és szereplők mesélik el. Örömmel tekintünk a Viasat World-del történő közös munkára, mivel az Epic Drama nagyon erősnek ígérkezik és exkluzív otthont biztosít néhány kiemelkedő drámatartalmunknak." - tette hozzá Ben Packwood, az all3media international értékesítési menedzsere.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!