mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Szegeden is szól a Rádió 1
2017-11-10 19:11 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Már a szegediek is hallhatják Sebestyén Balázsékat, az igazi mai slágereket, és a legismertebb hazai lemezlovasokat is. A csongrádi megyeszékhelyen az FM 87,9 Mhz-es frekvencián szól majd a Rádió 1.

2016-os újra indulásakor az volt a Rádió 1 célja, hogy hamarosan az ország összes megyeszékhelyén elérhetőek legyenek az igazi mai slágerek és a legnépszerűbb rádiós műsorvezetők is, így Szeged minden szempontból kiemelt fontosságú város.

A Radio Plus Kft. és az Európa Rádió Kft. hálózatba kapcsolódási kérelmet nyújtott be az NMHH Médiatanácsához, amelyet a testület elfogadott, így mostantól a szegedieknek sem kell nélkülözniük kedvenceiket, ezentúl a Rádió 1 az FM 87,9-es frekvencián szól majd.

A vidéki hallgatók elégedettségéhez azonban fontos, hogy az országosan ismert sztárokon és az igazi mai slágereken túl helyi információkhoz is jussanak, ezt természetesen az összes többi, már hálózatba kapcsolódott városhoz hasonlóan a szegediek is megkapják majd. Helyi híreket, programajánlót és információkat hallhatnak reggelente fél óránként, nap közben, 10.00 órától pedig óránként, hogy mindenről értesüljenek, ami a városban és vonzáskörzetében történik. Szegeddel együtt jelenleg 26 városban szól a Rádió 1, mindenhol kiemelt figyelmet fordítva a helyi hallgatók igényeire.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!