mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Személyi változások a Publicis One-nál
2017-11-14 16:20 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Tóth Vazul a Publicis One Hungary új operatív igazgatója.

Misa Lukic, a Publicis One regionális vezetője ma bejelentette Tóth Vazul és Sásdi Helga kinevezését -előbbit a Publicis One Hungary operatív igazgatói posztjára 2018. január 8-i hatállyal, míg utóbbit a Saatchi & Saatchi Hungary brand leader pozíciójára. Mészáros Kinga, a Publicis One ügyvezető igazgatója és a Saatchi & Saatchi magyarországi vezetője az ügynökségnél cégvezetőként töltött kilenc éve után úgy döntött, hogy búcsút mond a cégnek, és új kihívások felé néz.

"Az elmúlt 12 év meghatározó volt és marad is számomra. Szakmailag egy nemzetközi szervezet tagjaként alkalmam volt folyamatosan a legjobbaktól tanulni és szélesíteni a látókörömet térben és időben. Nagyon sok emberrel találkoztam és dolgoztam együtt, ami életre szóló barátságokat hozott, és ezek a barátságok a munkától függetlenül is megmaradnak. Nagyon büszke vagyok a csapatra, amit felépítettünk, a tudásra, amit meghonosítottunk, és azt gondolom, mindezt jó kezekben hagyom" - mondta Mészáros Kinga, leköszönő ügyvezető igazgató.

"Kiváltságnak érzem, hogy volt alkalmam megismerni és együtt dolgozni Kingával, akiben egy haladó gondolkozású, egyénekre fókuszáló, kivételes stratégiai képességekkel rendelkező vezetőt ismertem meg. A globális szervezet nevében mondok köszönetet neki eddigi munkájáért, és a lehető legjobbakat kívánom neki karrierje következő állomásához" - nyilatkozta Misa Lukic, a Publicis One regionális vezetője. "Mind Vazul, mind pedig Helga sokévnyi tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek, melyek megléte elengedhetetlenül fontos a Publicis One Hungary növekedésének és fejlődésének következő szakaszához. Előretekintve a jövőbe, 2018 még dinamikusabb tempót fog diktálni; mi pedig két új vezetőnkkel magabiztosan állunk az izgalmas piaci környezet adta kihívások elé." - tette hozzá Lukic.

Operatív igazgatóként Tóth Vazul feladata lesz a magyarországi vállalat irányítása - amely magába foglalja a Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, Publicis, Zenith és Starcom ügynökségi márkákat -, valamint a folytatni a Publicis One modellt transzformációs folyamatát.

Tóth karrierje nagy részét a Deloitte-nál, a világ egyik vezető menedzsment tanácsadói cégénél töltötte, olyan piacokon dolgozva, mint Ausztrália, Hollandia, Magyarország, és a közép-európai régió. 2014-ben ült át a vállalati oldalra, és a Vodafone-nál folytatta karrierjét a Business Transformation vezetőjeként. Ezt követően Tóth a Budapest Bankhoz igazolt, ahol a cég minőségmenedzsmentjét irányította. Ezen felül, 2013 óta Tóth Vazul tölti be a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara elnöki pozícióját is, melyben sikeresen alakította át a szervezet stratégiai és operációs modelljét.

Sásdi Helga nemzetközi szakember, aki közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik a digitális világ és a médiapiac területén. Karrierje első éveiben részt vett a hazai internetes piac kialakításában, felelős volt többek között a HVG, Danubius Rádió, és az origo.hu médiapiaci felfuttatásában. 2007-től Londonban, majd később New Yorkban folytatta pályafutását, ahol globális ügyfelek teljes digitális portfoliójának vezetéséért felelt FMCG, Telekom, és Pharma iparágakban, ügynökségi és ügyféloldalon egyaránt.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!