mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Újra az Év Honlapja lett a mateking.hu
2017-11-17 12:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

November 15-én hirdették ki a 2017-es "Az Év Honlapja 2017" díj győzteseit. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre több száz nevezés érkezett.

E-learning kategóriában a Mateking.hu lett "Az Év Honlapja", immár háromszor egymás után, amivel rekordtartónak bizonyul a díj 11 éves történelmében. A szervezők indoklása szerint a Mateking.hu a fantasztikus felhasználói élmény miatt kapta meg az elismerést. Mint mondták, a design modern és funkcionális, a tananyag könnyen érthető, és évről-évre dinamikusan bővül, ami az egyetemistáknak megkönnyíti a vizsgákra való felkészülést. Az oldalon látszik az is, hogy a fejlesztés nem áll meg, ígéretes új funkciók és szolgáltatások várhatók a jövőben.

"A tananyagok olyan stílusban magyarázzák el a nehéz matematikai összefüggéseket is amitől azok inkább szórakoztatóak, mint nehezek" - mondta Mosóczi András a mateking.hu megálmodója.

A Macroweb Internet Consulting Kft. fejlesztésében készült weboldal 60 ezer felhasználójával Magyarország legnépszerűbb egyetemi e-learning oldala. A cél az volt,hogy egy olyan színes, letisztult, egyszerű és logikus felépítésű weboldalt alkossanak, amely a mai kor igényei szerint oktatja a matematikát.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!