mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vörös Csilla
Vörös Csilla
Nielsen Közönségmérés Kft.
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Elismerték a Playboy Herot
2017-11-21 13:06 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Országos Marketinggyémánt Díjat kapott a Marquard Media Magyarország Kft. esemény alapú aktivációk kategóriában.

A Playboy Herot 2015-ben szervezte meg először a Marquard Media Magyarország, és idén már a harmadik születésnapját ünnepli az esemény. A kezdeményezés célja, hogy példát mutasson a mai kor emberének arról, hogy önmagunk mellett másokért is felelősséggel tartozunk, és együtt jobbá tehetjük a világot. Minden évben öt, fontos társadalmi munkát végző szervezetet karolnak fel a "herok", akik a közel két hónapos kampányidőszak alatt azért dolgoznak, hogy ráirányítsák a figyelmet az általuk támogatott ügyre. A hősök egyrészt az üzleti szférából, másrészt a médiában is ismert közéleti személyiségek közül kerülnek ki, így alkotnak párokat, ezzel minél szélesebb ismertséget biztosítva a kezdeményezésnek.

"Az elmúlt két évben rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, nagyon boldogok vagyunk, hogy most a szakma részéről is kaptunk elismerést a kampány sikeréről. A továbbiakban is azon fogunk dolgozni, hogy együtt támogassunk fontos társadalmi ügyeket" - mondta el Bus István, a magazin főszerkesztője, aki hálás minden üzletembernek és hírességnek, valamint szervezetnek, akik eddig részt vettek a Playboy Hero kampányokban.

A Playboy Hero-k egyre bővülő táborában többek között olyan nevek szerepelnek, mint Zwack Sándor, Nyáry Krisztián, Istenes Bence, Marsalkó Dávid, Szalay Balázs, Geszti Péter, Simon Kornél, Pachmann péter, Csonka András. Idén pedig először nők is csatlakoztak a hősök közé. Kovalcsik Ildikó Lilu, Barabás Éva és Görög Zita is azért dolgozik majd Szabó Simonnal, Harsányi Leventével, Balogh Péterrel, Lobenwein Norberttel, Csillik Timurral, Kutvölgyi Pállal és Vardanjan Tigrannal, hogy december 2-án, a kampányt lezáró jótékonysági vacsorán minél több támogatásban részesülhessenek a szervezetek.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!