mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Facebook első európai közösségi csúcstalálkozója
2017-11-27 20:22 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A vállalat első alkalommal rendezi meg Európában a Facebook Communities Summit (FCS) elnevezésű csúcstalálkozóját 2018. február 8-9-én, Londonban.

Az eseményen a közösségi oldalon működő csoportok, oldalak és események adminisztrátorai vehetnek részt a régióból egy kiválasztási folyamatot követően.

A csoportok, oldalak adminisztrátorai és eseményszervezők számára a Facebook megrendezi az első európai közösségi csúcstalálkozóját, a Facebook Communities Summitot, amelyen Facebook-közösségvezetők gyűlnek össze szerte Európából. A 2018. február 8-adikán és 9-edikén zajló rendezvény célja a Facebook-közösségek megismerése és a csoportadminisztrátorok, eseményszervezők és oldaladminisztrátorok munkájának elismerése, akik sokat tesznek Facebook-közösségük építéséért.
A rendezvényen részt vevő közösségvezetőknek lehetőségük lesz arra, hogy elbeszélgessenek a többi adminisztrátorral és eseményszervezővel a közösségvezetőknek szervezett készségfejlesztő, eszközbemutató és tanácsadással egybekötött foglalkozásokon és panelbeszélgetéseken.

Az FCS Europe-on a közösségvezető a Facebook vezetőinek beszámolóit is meghallgathatják majd készülő termékekről, amelyekkel a biztonságos és támogató közösségeket kívánja segíteni a vállalat. A résztvevők elmondhatják véleményüket a Facebook csapatának arról is, hogy miként tehetők felhasználóbarátabbá az közösségek kezelése során használt eszközök. Idén a Facebook már rendezett egy FCS-t Chicagóban, és a vállalat az ott összegyűlt adminisztrátorok visszajelzései alapján már be is vezetett néhány, a csoportok működésével kapcsolatos újítást.

A magyar Facebook-adminisztrátorok is adhatják le jelentkezési lapjaikat a Facebook Communities Summitra 2017. december 1-ig.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2019-ről 2020-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2019-hoz képest

Körülbelül a 2019-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2019-hoz képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!