mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
1000 könyv keresi gazdáját
2017-12-04 10:41 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Libri december 1-je és 24-e között megvalósuló kampányában könyvajándékokkal lepi meg az olvasás szerelmeseit.

Összesen 27 címet rejt az az 1000 könyvből álló könyvlista, amivel a Libri szeretné megajándékozni a könyvkedvelőket. Az ajándékokat 20 vidéki városban és Budapesten találhatják meg a szerencsések. A könyveket a Libri könyvszakértőinek ajánlásával kapják meg a megtalálók. A könyvszakértők olyan ismert és hiteles emberek, mint Beck Zoltán, Jakupcsek Gabriella és Varró Dániel. A Libri Könyvszakértője továbbá a cég huszonnyolc belsős dolgozója is, akik a marketingről, az ügyfélszolgálatról, a munkaügyről, az IT részlegről, a beszerzésről, a raktárból és a boltokból jelentkeztek. Ők havonta ajánlanak egy-egy új kötetet a Libri könyvszakértői oldalán, hiszen életük a könyv, gyakorlatilag napjuk minden percében könyvek között élnek, nagyon szeretnek olvasmányélményeikről beszélni, és szeretnék bemutatni kedvenceiket, nemcsak az ismerőseiknek, hanem a nagyközönségnek is.

A különleges karácsonyi csomagolású könyvekben minden megtaláló egy rövid ajánlót talál a Libri szakértőinek tollából, amiben röviden felvázolják, hogy mi az, ami az adott könyvben számukra a legérdekesebb volt.

A könyvek karácsonyi díszcsomagolásán a következő feliratok olvashatók, melyek egy-egy olvasásélményre utalnak:

Az én ajándékom egy váratlan fordulat
Az én ajándékom egy felfedezésre váró világ
Az én ajándékom egy megoldatlan rejtély
Az én ajándékom egy véletlen találkozás

A Libri karácsonyi oldalán egy térkép segíti az érdeklődőket, amelynek segítségével követhetik, hogy hol tart az 1000 ajándékkönyv elrejtése és megtalálása. A térkép folyamatosan frissül, kiegészülve a könyvekről szóló információmorzsákkal.
A Libri szeretné ösztönözni a könyvkeresést, ezért a megtalálók között 3 darab, egyenként 100 000 Ft-os könyvcsomagot sorsol ki, cserébe annyit kér, hogy töltsenek fel egy képet az általuk megtalált könyvről a saját Facebook- vagy Instagram-oldalukra, #azenajandékom hashtaggel.

A kampánnyal találkozhat a közönség a Libri weboldalán, országszerte elhelyezett citylight plakátokon, metróreklámokon, épülethálón, továbbá print- és banner-hirdetéseken, illetve a szakértőkkel készült kampányfilmekben.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!