mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Csermely Ákos
Csermely Ákos
Média Hungária konferenciairoda
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új arcát mutatta meg Hosszú Katinka
2017-12-15 09:33 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő a Huawei márkanagyköveteként magas sarkúban, izgalmas sminkkel és vadító ruhákban állt modellt a népszerű fotóművész kamerája előtt.

"Sokféle modell állt már előttem, de valakiből kiérződik, hogy tökéletes biztonsággal áll a kamera előtt, elfogadta saját magát. Katinka is ilyen - mondta Nánási. A népszerű fotóművész kütyümániásnak tartja magát, így az sem hozta zavarba, hogy a képeket az okostelefonnal készítette. "A legjobb fényképezőgépem az, ami mindig nálam van. Izgalmas végigkísérni, hogy a mobilkészülékek egyre jobban megközelítik a profi kamerák képességeit - emelte ki a fotóművész.

Az Iron Lady sem először áll profi fotós kamerája előtt, és nem okoz gondot számára, ha nőiesebb ruhában kell pózolnia. Nyilván a mindennapjaimban nem a sminkelt, magassarkús Katinka dominál, de én is szeretek nőnek kinézni. A fotózáson is kifejezetten jól éreztem magam a csillogó ezüst ruhában. - emelte ki Katinka, akinek meglepő módon a fotózás legnagyobb kihívását a víz jelentette: "Ki kellett állnom a kétoldali vízspray-támadást, hogy nedvesen csillogónak tűnjön a hajam. Nem szoktam hozzá, hogy vizes vagyok (nevet)."Az úszónőnek nem először okozott szokatlan helyzeteket a víz mostanában. Életében először érzett félelmet, amikor a főszereplésével készült reklámfilmben extrém körülmények között egy lepelszerű ruhában kellett helyt állnia 3-4 méterrel a víz felszíne alatt.

"Az arcomban fények, hallom fentről a rendezőt, de közben válaszolni nem tudok, csak jelezni a mellettem lévő búvárnak, ha éppen elfogyott a levegőm és jöhet az oxigénpalack. Eleve nagyon kiszolgáltatott helyzet volt, és akkor még meghallottam, hogy mondják: túlzottan mozog, kössünk súlyt a lábára" - mesélte a forgatás részleteit Katinka.

"Persze nagyon vigyáztak rám, abszolút biztonságban voltam, mégsem gondoltam volna, hogy én valaha félni fogok vízben. Amikor elfogyott a levegőm, azt hittem, soha nem érek fel a felszínre"- árulta el az úszónő, aki utólag izgalmas kalandként tekint a lengyelországi reklámfilm forgatásra, ahol nemcsak a víz alatt, hanem a levegőben is kipróbálhatta magát.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik őszi konferenciát várja a legjobban?

Internet Hungary

Brand Festival

Marketing Summit

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!