mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
8 millió forintot adományoztak a Nők Lapja olvasói
2017-12-20 16:36 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

2017 elején immár második alkalommal fogott össze a Nők Lapja az Ökumenikus Segélyszervezettel, hogy az olvasók bevonásával nehéz sorsú gyermekeket segítsenek.

Az első számú női hetilap 12 cikkből álló riportsorozatban mutatta be a segélyszervezet Kapaszkodó programját, minden alkalommal segítségnyújtásra kérve olvasóit. A beérkezett adományokból közösségi és fejlesztő foglalkozásokat biztosítanak a szegénység miatt hátrányokkal küzdő gyermekeknek.

A megjelent riportok mellett két akció is része volt a gyűjtésnek: egy adománnyal megemelt árú Nők Lapja lapszám, valamint egy jótékonysági előadás - a Jancsi és Juliska meseopera, amelyet a Magyar Állami Operaház ajánlott fel a Kapaszkodó program támogatására.

"Hogy milyen jelentős segítség 8 millió forint a Kapaszkodó programnak, azt akkor érthetjük meg igazán, ha fejlesztő órákra osztjuk el a gyűjtés eredményét: 2.000 forintból egy gyermek kiscsoportos korrepetáláson vehet részt 1 hónapon keresztül, 6.000 forintból egyéni fejlesztésen való részvételét tudja biztosítani a segélyszervezet, míg 20.000 forint egy 4 napos napközis táboron való részvétel költségeit fedezheti. A Nők Lapja - Kapaszkodó adománygyűjtés arról szólt, hogy hogyan adjunk együtt esélyt az önhibájukon kívül esélyteleneknek. Köszönjük minden adakozó olvasónak a támogatását, és a Nők Lapja szerkesztőségének, hogy munkánk e ritkán reflektorfénybe kerülő részének bemutatásával és adománygyűjtéssel segítette az ügyünket." - mondta Gáncs Kristóf az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!