mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Toronymagasan vezet a 103.9 Sláger FM
2017-12-28 14:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Budapest leghallgatottabb* oldies rádiója a Kantar Hoffmann szeptember - novemberi mérései szerint magabiztosan növelte piacvezető pozícióját a teljes lakosság körében, így továbbra is a város legnépszerűbb* adója.

A 30-59 éves, kimagasló fizetőképes kereslettel rendelkező célközönség körében a fővárosban a legtöbben a 103.9 Sláger FM-et választják*! A 2017-ben egyéni rekordokat döntő budapesti adó megerősítette kiemelkedő pozícióját, és idén elképesztő sebességgel növelte hallgatói táborát a fiatalabb, 25 év felettiek körében is*.
Országosan is az élmezőnyben a 103.9 Sláger FM!

Magyarország és a világ népszerű oldies zenéit játszó rádiója tovább növelte hallgatói bázisát a budapesti agglomerációban és országosan is egyaránt.**

A kumulált eredmények alapján az elmúlt egy évben 326 ezer főről 629 ezerre növelte, így csaknem megduplázta rajongói táborát a 103.9 Sláger FM. (összehasonlítás: TNS Hoffmann 2016. július - október, Kantar Hoffmann 2017. szeptember - november)


Elkötelezettek a 103.9 Sláger FM hallgatói!

A Kantar Hoffmann legfrissebb, novemberi mérései szerint a 103.9 Sláger FM 19,4 %-os közönségaránnyal magasan vezet a rádiók ranglistáján***, emellett az ország teljes lakosságában mért, csaknem három és fél órás rádió hallgatási idővel büszkélkedhet. (Forrás: Kantar Hoffmann 2017. szeptember-november, országos adat, teljes lakosság)

A rádió fennállásának legsikeresebb éve után, a 103.9 Sláger FM továbbra is a minőségi szórakoztatásra, és a hallgatói igények maximális kiszolgálására hivatott a 2018-as esztendőben is.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!