mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Király András
Király András László
The Cook Kft.
projekvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Adománygyűjtő különkiadás a Fókuszon
2017-12-28 15:37 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Ökumenikus Segélyszervezet idén 22. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését.

A kampány részeként december 28-án 18:45 perctől az RTL Klub Fókusz című műsora 50 perces élő különkiadással jelentkezik.

Az Ökumenikus Segélyszervezet és az RTL Magyarország évek óta sikeresen működik együtt a "szeretet.éhség." Országos Adventi Pénzadománygyűjtésben. A csatorna műsorai az elmúlt öt évben összesen 296 millió forint támogatást gyűjtöttek össze a rászorulóknak. A kezdeményezést 2017-ban is felkarolta az RTL Magyarország: december 28-án a Fókusz élő különkiadásban gyűjt adományt a rászorulóknak. Ehhez bárki csatlakozhat: egy hívás vagy sms az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára 250 forint adományt jelent.

Az adománygyűjtésben ezúttal is nagy segítséget nyújtanak az RTL Magyarország műsorvezetői és sztárjai, akik személyesen is buzdítani fogják a nézőket a 1353-as adománygyűjtő telefonszám felhívására.

A sztárok mellett a Fókusz riporterei személyes történeteken keresztül mutatják be, hogy az Ökumenikus Segélyszervezethez érkező pénzadomány hogyan válik valódi segítséggé. Kiderül az is, hogy a tavalyi adománynak köszönhetően hogyan kaptak esélyt az esélytelenek, otthont az otthontalanok és ételt az éhezők.

Az idei műsor különlegessége, hogy a Fókusz két házigazdája - Barabás Éva és D. Tóth András - első alkalommal vezet együtt műsort.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!