mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Globecast meghosszabbította együttműködését a SES-sel
2018-01-08 14:46 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Orange Romania DTH TV előfizetői továbbra is a legtöbb HD csatornát élvezhetik az országban a keleti 31,5 fokon található ASTRA műholdnak köszönhetően.

A SES által bejelentett többéves szerződéshosszabbítás értelmében a Globecast több transzpondert is bérel majd a keleti 31,5 fokon elhelyezkedő ASTRA 5B műholdon. Ez a kapacitás pedig lehetővé teszi az Orange Romania számára, hogy továbbíthassa 112 csatornáját - köztük 52 HD minőségű adót -, amelyekhez a DVB-S2, valamint az MPEG-4 műszaki szabványokat használják. A Globecast kezeli a tartalmat, a titkosítást és a kódolást a teljes televíziós csomaghoz, beleértve a jeltovábbítást is az ASTRA 5B felé.

Az Orange Romania 2013 júniusában indította el prémium televíziós szolgáltatását a SES támogatásával, kihasználva az ASTRA 5B műholdak nagy teljesítményét és széles lefedettségét, amellyel a HD csatornák még a román piacon kapható legkisebb parabola antennákkal is foghatók voltak. Elindulása óta az Orange TV műholdas platformja exponenciális növekedést mutatott egy rendkívül kiélezett piacon, ahol a háztartások 98 százalékában működik előfizetéses televíziós szolgáltatás és öt DTH platform versenyez egymással.

"Nagyon szorosan működtünk együtt a SES-sel, és ez egy újabb példa, hogy milyen előnyökkel jár ez a partnerség az ügyfeleink számára. Egy ilyen kiélezett piacon a szolgáltatás minősége központi tényező a siker eléréséhez, ezért nagyon elégedettek vagyunk, hogy meghosszabbítottuk az együttműködésünket" - mondta Biliana Pumpalovic a Globecast moszkvai igazgatója.

"Ez a szerződéshosszabbítás jól mutatja, milyen létfontosságú infrastrukturális szerepet töltenek be a műholdak a telekommunikációs szolgáltatóknál, hogy eljuttathassák a televíziós csomagokat az előfizetőiknek" - hangsúlyozta Martin Ornass-Kubacki a SES Video alelnöke és közép- és kelet-európai regionális igazgatója. "A kezdetektől fogva nemcsak műszaki értelemben támogattuk az Orange Romania DTH szolgáltatását, hanem marketinggel is népszerűsítettük a kínálatukat az egész országban. Nagyon örülünk, hogy egy ilyen innovatív partnerrel folytathatjuk a közös munkát, és lehetővé tehetjük számára, hogy eljutathassa ügyfeleinek a kiváló minőségű szolgáltatást."

"Minden szolgáltatásunknál az a legfontosabb, hogy milyen élményben részesülnek az ügyfeleink, legyen szó az ország legkiterjedtebb 4G hálózatáról vagy a tartalmakról, amikhez hozzáférést biztosítunk. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az Orange Love csomagot minden háztartásba el tudjuk juttatni, és így a kábeles ajánlatunkat műholdas televízióval is ki tudjuk egészíteni. A Globecasttal és a SES-sel meghosszabbított együttműködés tökéletesen illeszkedik ehhez a stratégiánkhoz" - értékelte a bejelentést Yves Martin, az Orange Romania marketingigazgatója.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!