mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Australian Open az Eurosporton
2018-01-12 12:30 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az Eurosport 2018-as, január 15-én kezdődő Australian Open közvetítésével stílusoson indítja az új évet. A rajongók Roger Federer, Simona Halep, Rafael Nadal és Novak Djokovic játékát élvezhetik majd a tornán.

A több mint 300 órás élő közvetítés pedig a legjobb szakértők elemzéseivel és innovatív eszközök bevonásával válik még izgalmasabbá. A csatorna páneurópai közvetítési jogokkal rendelkezik, ezért az Eurosport és az Eurosport Player lesznek azok a platformok, ahol a teniszrajongók az összes pályát és meccset láthatják majd az év első Grand Slam tornájáról, ami az egész kontinensen beindítja a 2018-as teniszszezont.

Mats Wilander, az Eurosport tenisz szakértője, hétszeres Grand Slam győztes, az új idénnyel kapcsolatban elmondta: "Az Australian Open vitathatatlanul a játékosok legkedveltebb eseménye az évben, hiszen nyugodt atmoszférájával biztosítja, hogy a legjobbat hozzák ki magukból, ennek pedig a rajongók is örülnek. Én tényleg hiszek benne, hogy mi az Eurosportnál páratlan közvetítést és élményt nyújtunk majd a nézőknek, mindig keressük a lehetőséget, hogy átlépjük a saját korlátainkat, hogy valami újat tudjunk mutatni. Nálunk vannak a teniszvilág legnagyobb nevei, mi szolgáltatjuk a legjobb elemzéseket, és testközelből mutatjuk, hogyan játszanak a tornán részt vevő sportolók. Egyszóval: tudjuk, hogy mire van szükségük a rajongóknak, hiszen mi magunk is azok vagyunk."

A legjobb szakértők

A tenisz legnagyobb csillagai újra ragyognak az Eurosport képernyőjén, John McEnroe, Boris Becker és Mats Wilander tökéletes elemzéseket adnak a történésekről, ráadásul a népszerű Game, Schett & Mats műsorban Wilander mellett Barbara Schett is feltűnik.

John McEnroe nem új szereplője a csatorna közvetítéseinek, természetesen idén sem hiányozhat a szakértői csapatból. Amikor ő beszél a teniszről egy egész világ figyel rá, nem lesz ez másként a 2018-as esztendőben sem, ezúttal az újra gondolt The Commissioner című műsorával hengerel le minket.

Folyamatos innováció

A játékosok és a rajongók körében egyaránt népszerű The Coach című műsor továbbra is a legfrissebb technológiai újításokra és elemzésekre épül Patrick Mouratoglou, Serena Williams edzőjének szakértelmével. A műsor 2018-ban vizuálisan megújulva jelentkezik és a szezonban több aktuális trend megismertetése lesz a célja. Emellett természetesen a csatorna továbbra is folytatja a különböző elemző videók gyártását is.

Az Australian Open megnyitója az ikonikus Roger Federer karrierjét fogja ünnepelni, a sportoló legjobb pillanatait felelevenítve. Az Eurosport közvetítése az esemény ideje alatt kiegészül rövidebb lélegzetvételű digitális és social media tartalmakkal is, amelyek abban segítik a nézőket, hogy állandóan jelen lehessenek az Austral Openen és ne maradjanak le egyetlen pillanatáról sem.

Több mint tiszta tenisz

Az Eurosport hosszabb speciális műsor leosztással készül a 2018-as ausztráliai teniszbajnokságra, több ATP versenyen lesznek jelen a csatorna szakemberei, így többek között például Doha, Brisbane és Sydney is bekerült az Eurosport januári tenisz naptárába, ugyanúgy, ahogy a Hopman Kupa is. Ez pedig lehetőséget ad arra, hogy a rajongók követhessek kedvenc sportolóik útját egészen a Grand Slam tornáig.

Az Eurosport tavalyi Australian Open közvetítése Roger Federer és Rafael Nadal ikonikus mérkőzéséről mintegy 20,7 millió nézőt vonzott a képernyők elé Európa szerte, ezzel ez a csatorna történelmének második legmagasabb nézettségű közvetítése lett.

Az egyik legfontosabb év az Eurosport történetében

Az Eurosport történetének egyik legjobb évének ígérkezik a 2018-as esztendő, az ausztráliai teniszeseményen kívül ugyanis a csatorna közvetíti például a téli olimpiai játékokat februárban, a Roldand Garrost májusban, a La Mans versenyt júniusban és a Tour de France, a US Open, valamint a Flushing Meadow versenyeket is a nyár során.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!