mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:























kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új vezető a Lenovo élén
2018-01-24 18:54 [Marketinginfo.hu]

Ivan Bozevet nevezte ki a Lenovo közép- és délkelet-európai régiójának ügyvezető igazgatójává és vezérigazgatójává - jelentette be a vállalat.

A korábban a délkelet-európai régióért felelős, a tech világában széleskörű tapasztalattal rendelkező szakember a közép- és délkelet-európai régió vezetőjeként a Lenovo PC üzletágának folyamatos növekedéséért felel Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Görögországban, Magyarországon, Lengyelországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, valamint további hat kelet-európai országban. A szófiai székhelyű ügyvezető igazgató Francois Bornibus-nak, a Lenovo EMEA régió elnökének riportál.

Ivan Bozev több mint 17 éve erősíti a Lenovót munkájával és számos pozícióban próbálta ki magát a különböző délkelet-európai üzleti modellek, vásárlói szokások megismerése érdekében.

"Az elmúlt években Ivan vállalat iránt tanúsított elköteleződése, valamint a nemzetközi IT szegmensben szerzett széleskörű tapasztalata új impulzust hoz a Lenovo közép- és délkelet-európai régiójába. Ügyvezető igazgatóként a stratégiai tervezésben, az ügyfélorientációban, valamint a brandépítésben szerzett tapasztalata kulcsfontosságú" - mondta Francois Bornibus.

"Nagy örömmel tölt el, hogy felelősségi köröm immár a lengyel, cseh és szlovák piacra is kiterjed. A Lenovo ezekben az országokban rendkívül dinamikusan fejlődő vállalat, lépést tartva az iparági trendekkel, a legjobb felhasználói élményt nyújtva" - nyilatkozott Ivan Bozev.

Az újonnan kinevezett ügyvezető igazgató mesterdiplomáját a Bécsi Műszaki Egyetemen szerezte. Jelenleg Szófiában él, szabadidejében szívesen síel, úszik és utazik.



Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!