mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Kódolatlan hetek a LiChi TV-n
2018-02-02 14:50 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Két hétig kódolatlanul érhető el a LiChi TV műsora minden MinDig TV néző számára, február 5. és 18. között.

A TV2 Csoport gasztrocsatornája februárban is színes programkínálattal, változatos műsorokkal várja a konyha szerelmeseit. A Fickó f-fel adásaiban a világhírű szakács Gordon Ramsay, az étteremkritikus Giles Coren-nel egy ultramodern étteremben mutatják meg, mi menő manapság a gasztronómia világában. Ramsay Mindörökké Gordon című sorozatát is itt láthatják a nézők, amiben konkrét recepteken keresztül ismerteti meg a hobbiszakácsokkal azokat a konyhai technikákat, trükköket, praktikákat, amiket a neves séfképző iskolákban tanítanak a hallgatóknak. Nem hiányozohat a LiChi TV képernyőjéről Jamie Oliver sem, aki A pucér szakács epizódjaiban saját otthonában készíti el a barátokra és családtagokra szabott finom és gyorsan összedobható ételeket. A Sütimesterben Anglia legjobb amatőr cukrászai csapnak össze, hogy tudásukkal lenyűgözzék a szigorú zsűrit.

A magyar ízek is terítékre kerülnek, legyen szó a legfinomabb húsételekről, amiket a Hentesek tesznek az asztalra Bereznay Tamással, vagy éppen kedvenc desszertjeinkről, amiket a Süti suli Mónikával adásait követve készíthetnek el az édességek rabjai.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!