mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ügynökséget választott a Mobile Industrial Robots (MiR)
2018-02-02 11:29 [Marketinginfo.hu]

A FERLING lesz a dán, együttműködő mobil robotokat gyártó Mobile Industrial Robots kommunikációs partnere.

A Mobile Industrial Robots (MiR) az iparág legfejlettebb kollaboratív és biztonságos, autonóm mobil robotjait gyártja és értékesíti, amelyek a közepes- és nagyvállalatok belső logisztikai folyamatainak menedzselésére alkalmasak. 2013-as indulása óta a MiR gyors növekedést produkált, 2015 és 2016 között eladásaik 500%-al, 2016 és 2017 között pedig 300%-al nőttek. A tapasztalt dán robotipari szakértők által alapított és vezetett MiR központja a dániai Odensében található.

A Mobile Industrial Robots személyében egy újabb nemzetközi vállalat kerül a FERLING portfóliójába. A kommunikációs aktivitásokkal foglalkozó ügynökség széleskörű tapasztalattal rendelkezik a legkülönfélébb iparágakban, többek közt az energiaszektor, a logisztika, az építőipar és a robotika terén, valamint több uniós projekt is fűződik a nevéhez. Ügyfélköréhez olyan vállalatok tartoznak, mint a Duna-Dráva Cement Kft. (a Heidelberg Cement Group leányvállalata), a Universal Robots vagy a BNI Hungary.

"A FERLING nagy tapasztalattal bír a stratégiai marketing kommunikáció és hírnévépítés magyarországi piacán. Ezeket a jellemzőket vettük figyelembe, amikor marketing és PR együttműködésre kerestünk partnert. Az, hogy egy olyan ügynökséggel tudunk együttműködni, amely már több szakmai elismerést is kapott, számunkra garanciát jelent." - mondta Denise Degli Innocenti, a Mobile Industrial Robots globális marketing vezetője.

"A robotizáció és az ipar 4.0 még mindig új témáknak számítanak itthon, így szükség van a többszintű kommunikációra és a piac oktatására, különféle eszközök bevetésével. A Mobile Industrial Robots-szal kötött együttműködésünk jól példázza a kompetenciánkat és a sikeres helytállásunkat nemzetközi szinten is." - mondta Ferling József, a FERLING alapítója és stratégiai igazgatója.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!