mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
"AZ ÉV HOTELE" közönségszavazás eredménye
2018-02-05 12:17 [MTI + Mediainfo.hu]

Véget ért AZ ÉV HOTELE 2017. Közönségszavazás döntője, melyben két kelet-magyarországi hotel végzett az élen.

A nézők január folyamán két hétig szavazhattak a 2017-ben az RTL Klub-on AZ ÉV HOTELE című műsorban szereplő 8 régió legjobbnak választott szállodáinak egyikére. A produkció teljes kilenc hónapja alatt a közönségszavazáson induló 46 hotelre 114.287 db szavazat érkezett és összesen 75.441-en voksoltak.

AZ ÉV HOTELE 2017-ben az Északkelet-Magyarország régió legjobb szállodája a felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel****superior lett. A döntőben a második helyen a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb**** végzett, mely a Hajdúszoboszló, Debrecen és környéke régiót nyerte meg az előző év során. A képzeletbeli dobogó harmadik
fokára pedig a Budapest környéke régió legjobbja, a visegrádi Thermal Hotel Visegrád****superior állhatott fel.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Interakció Produkció közös díját a legjobb három hotelnek Pataki Zita AZ ÉV HOTELE műsorvezetője adta át vasárnap az RTL Klub-on az évad utolsó, a nyerteseket bemutató adásában.

AZ ÉV HOTELE című műsorban minden héten hétköznapi utazók próbálják ki a bemutatott szállodákat az RTL Klubon. A Varázslatos Bambara Hotel****superior-ba egy jegyespár látogatott el, míg a Hotel Délibáb****-ot két barátnő, a Thermal Hotel Visegrád****superior-t pedig egy egypetéjű hegedűművész ikerpár értékelte.

AZ ÉV HOTELE 2018-ban is folytatódik külső gyártásban az RTL Klubon, hiszen májustól újabb 48 hotelt mutat be a műsor és biztosít lehetőséget a szavazásra a nézők számára, hogy 2018-ban is a vendégek mondhassák meg, hogy melyik szálloda legyen AZ ÉV HOTELE.


További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!