mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új reklámfilmmel jelentkezik a Budapest Bank
2018-02-13 13:00 [Marketinginfo.hu]

A pénzintézet és az integrált, márkastratégiára szakosodott reklámügynökség 2012 óta tartó sikerei után 2018-ban egy, a szférában szokatlanul bátor, új 360 fokos kampánnyal jelentkezik.

A Budapest Bank a reklámfilmben, valamint a többi kampányelemben is egy merőben új képi világgal és történettel kívánja tovább növelni termékei értékesítését, illetve erősíteni potenciális ügyfelei körében a márkaismertségét.

"Régóta dolgozunk azon, hogy a görkorcsolyát az emberek a Budapest Bankkal azonosítsák" - fogalmazott Tengerdi Laura, a Budapest Bank marketingkommunikációs vezetője, aki hozzátette - A következetesen épített kreatív platform jól működik: a felmérések alapján az egyik fő ügyfélígéretre, a gördülékeny ügyintézést megtestesítő korcsolyás motívumra a megkérdezett, illetve a reklámot spontán felidézni képes ügyfelek több mint 40%-a emlékezett. Ez közel háromszorosa az iparági átlagnak. A kreatív elem konzisztens használata eredményezte azt, hogy a Budapest Bank reklámfilmjeinek márkafelismerése lett 2017-ben a legerősebb a versenytársak átlagához képest."

"Az új reklámfilmekben a görkorcsolyából kivettük az eddigi főszereplőt. Ezzel azt szerettük volna megmutatni, hogy a különböző fogyasztókhoz - akiket szeretnénk megszólítani - hogyan érkeznek meg a Budapest Bank ajánlatai, szolgáltatásai: gyorsan és gördülékenyen. Ezt szimbolizálják a görkorcsolyák" - mesélte a forgatáson Márton Szabolcs, a Republic Group kreatívigazgatója.

Az egyedi technológiát használó, különleges filmes megoldásokkal operáló reklámfilmet hamarosan további, a bank egyéb termékeit népszerűsítő kampányok követik.

Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!