mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új pozíció az ACG-nél
2018-02-23 14:02 [Marketinginfo.hu]

2018 februárjától új pozícióban, Business Unit Directorként folytatja munkáját az ACG-ben Szalai Sára. A szakember a kinevezést megelőzően Group Account Directori feladatokat látott el az ügynökségnél.

Szalai Sára 2014 óta dolgozik az ACG-nél, anno a Soproni márkára érkezett senior accountként. A Laboratory-ból érkező kiváló ügyfélkapcsolati szakember gyorsan lépdelt előre az ügynökségben, az érkezését követő évben már a márka Account Directori feladatait látta el, majd 2 évre rá Group Account Director pozícióba lépett, és átvette többek között a teljes Heineken portfólió menedzselését, az idei évtől pedig Business Unit Directorként folytatja munkáját.

"Sára hihetetlenül ambiciózus és nagyon tehetséges client service szakember. Jó vezetői és kifinomult projektmenedzsment készségeinek köszönhetően folyamatosan nőnek, fejlődnek körülötte a projektek, amik neki és csapatának köszönhetően idénre olyan mértékűvé nőttek, hogy önálló business unittá váltak az ACG portfóliójában. Sára a jövőben Business Unit Directorként új üzletfejlesztési feladatok mellett komplexen felel márkái teljesítményéért és ügyfélelégedettségéért, a csapata fejlesztéséért, illetve a hatékony, eredményes működéséért" - mondta Blaskó Nikolett, az ACG ügyvezető-alapítója a kinevezés kapcsán.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!