mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
PR-ügynökséget választott a 3M
2018-02-23 18:31 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A technológiai vállalat meghívásos tenderét a Person nyerte, akik a PR feladatok mellett már a vállalat digitális kommunikációjáért is felelnek.

A 3M egy vezető technológiai világcég, amelynek központja az egyesült államokbeli St. Paulban található. A vállalat több mint száz éve elkötelezett fejlesztője az ipari, energetikai, telekommunikációs, biztonsági, egészségügyi, irodai és háztartási területeken használt termékeknek és megoldásoknak. A 3M több mint 50 000 terméket tartalmazó portfólióval rendelkezik, amelyek egytől egyig innovatív megoldások a saját területükön. Okos és hatékony megoldásaik hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, biztonsághoz és az emberek egészségéhez is. A 3M termékek többek közt az alábbi márkaneveken érhetőek el: Scotch;, Post-it, FUTURO, VHB, Dual Lock, Scotch-Brite, Trizact, Cubitron, Bumpon, 3M; Novec, Dyneon, Thinsulate, Ceradyne, Peltor, Speedglas.

A cég célja, hogy a régióban tovább növelje márkaismertségét, és hatékonyabbá tegye B2B-kommunikációját. A Person a regionális (cseh, szlovák, magyar) ügynökségi kör részeként a magyar PR-kampányok és a digitális kommunikáció (social media management, local tartalomgyártás) mellett a vállalati kommunikációért felel.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!