mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
IKEA Pop-up bemutatüzletek és terjeszkedés
2018-02-26 11:49 [Marketinginfo.hu]

Az IKEA nyáron Prága belvárosában egy úgynevezett "Pop-up" bemutatóüzlet megnyitását tervezi.

Az IKEA Magyarország a 2017-es pénzügyi évet kimagasló bevétellel, 61 milliárd forintos forgalommal zárta, illetve hosszú előkészület után, nyáron megnyitotta harmadik magyarországi áruházát Soroksáron.

Erről és egyéb eredményeiről, illetve terveiről számolt be az IKEA vezetősége tegnapi sajtótájékoztatóján.

Az eseményen több olyan jövőbeni terv is elhangzott, hogy a megváltozott fogyasztói igényekre az IKEA is szeretne reagálni, és ennek egyik lépéseként a nemzetközi IKEA Csoport több különböző áruházi koncepciót tesztel jelenleg.

Ennek egyik példájaként Marek Feltl, az IKEA Magyarország, Csehország és Szlovákia régiós ügyvezetője elmondta, nyáron Prága belvárosában egy úgynevezett "Pop-up" bemutatóüzlet megnyitását tervezik, ahol egy kisebb alapterületű áruházban főleg az inspiráló ötletek és az online tervezőprogramok bemutatása a cél.

Az IKEA Magyarország szeretné megerősíteni, hogy a hangsúlyt a jövőben a lehetséges új áruházak tervezése helyett a meglévő 3 áruház, illetve az újonnan bevezetett online vásárlás házhozszállítással szolgáltatás optimális működtetésére kívánja helyezni.


További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!