mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
TOP 3 kiberösszehasonlítás
2018-02-26 10:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Kasperky Lab már ötödik éve tartja a legjobb helyezést a független tesztek alapján összeállított TOP3 kiberbiztonsági összehasonlításban.

A TOP3 összehasonlítás szerint a Kaspersky Lab továbbra is a legtöbbet tesztelt és díjazott kiberbiztonsági vállalat a piacon, amely a legjobb biztonsági megoldásokkal védi felhasználóit az ismert és ismeretlen kiberveszélyekkel szemben. Ezek az eredmények bebetonozták a cég piacvezető helyzetét.

Világhírű független tesztelő vállalatok értékelései alapján a TOP3 összehasonlítás folyamatosan követi a fogyasztói és üzleti kiberbiztonsági termékek teljesítményét. A számítás a különböző teszteléseken elért eredményeket méri össze. A cégeket aszerint pontozzák, hogy hány teszten vettek részt és ezekből hányszor kerültek be a top háromba.

A TOP3 csak átlátható tesztekből áll, azért az összehasonlítás igazságos és pártatlan. Olyan cégek tesztjeit veszik figyelembe, mint az AV-Test, a SELabs, az MRG Effitas, az AV-Comparatives, melyek mindegyike a tudományos kiválóságáról és semlegességéről ismert. Azt próbálták leellenőrizni, hogy a termékek milyen hatékonysággal védenek az olyan fenyegetésekkel szemben, mint a zsarolóvírusok, az expolitok vagy a pénzügyi vírusok.

2017-ben a Kaspersky Lab vett részt a legtöbb független tesztelésen, összesen 86 teszten, míg a legközelebbi rivális 68-on. A cég termékei a tesztek 91%-ában végeztek a top háromban (a legközelebbi rivális esetében ez a szám 72%).

"A technológiai és kiberbiztonsági szakértelem képezi a magját minden tevékenységünknek. Egyedi szakmai megközelítésünk ötvözi az emberi intelligenciát a fejlett technológiai újításokkal. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket ügyfeleink védelme érdekében az ismert és ismeretlen kiberveszélyekkel szemben. A legjobb helyezés a TOP3 összehasonlításban bizonyíték arra, hogy a Kaspersky Lab képes arra, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa ügyfelei számára, legyen szó nagy vállalatokról vagy magánszemélyekről." - mondta Timur Biyachuev, a Kaspersky Lab anti-vírus kutatási osztályának igazgatója.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!