mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
TOP 3 kiberösszehasonlítás
2018-02-26 10:21 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Kasperky Lab már ötödik éve tartja a legjobb helyezést a független tesztek alapján összeállított TOP3 kiberbiztonsági összehasonlításban.

A TOP3 összehasonlítás szerint a Kaspersky Lab továbbra is a legtöbbet tesztelt és díjazott kiberbiztonsági vállalat a piacon, amely a legjobb biztonsági megoldásokkal védi felhasználóit az ismert és ismeretlen kiberveszélyekkel szemben. Ezek az eredmények bebetonozták a cég piacvezető helyzetét.

Világhírű független tesztelő vállalatok értékelései alapján a TOP3 összehasonlítás folyamatosan követi a fogyasztói és üzleti kiberbiztonsági termékek teljesítményét. A számítás a különböző teszteléseken elért eredményeket méri össze. A cégeket aszerint pontozzák, hogy hány teszten vettek részt és ezekből hányszor kerültek be a top háromba.

A TOP3 csak átlátható tesztekből áll, azért az összehasonlítás igazságos és pártatlan. Olyan cégek tesztjeit veszik figyelembe, mint az AV-Test, a SELabs, az MRG Effitas, az AV-Comparatives, melyek mindegyike a tudományos kiválóságáról és semlegességéről ismert. Azt próbálták leellenőrizni, hogy a termékek milyen hatékonysággal védenek az olyan fenyegetésekkel szemben, mint a zsarolóvírusok, az expolitok vagy a pénzügyi vírusok.

2017-ben a Kaspersky Lab vett részt a legtöbb független tesztelésen, összesen 86 teszten, míg a legközelebbi rivális 68-on. A cég termékei a tesztek 91%-ában végeztek a top háromban (a legközelebbi rivális esetében ez a szám 72%).

"A technológiai és kiberbiztonsági szakértelem képezi a magját minden tevékenységünknek. Egyedi szakmai megközelítésünk ötvözi az emberi intelligenciát a fejlett technológiai újításokkal. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket ügyfeleink védelme érdekében az ismert és ismeretlen kiberveszélyekkel szemben. A legjobb helyezés a TOP3 összehasonlításban bizonyíték arra, hogy a Kaspersky Lab képes arra, hogy a lehető legjobb védelmet nyújtsa ügyfelei számára, legyen szó nagy vállalatokról vagy magánszemélyekről." - mondta Timur Biyachuev, a Kaspersky Lab anti-vírus kutatási osztályának igazgatója.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!