mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Scania miniatűrök
2018-02-28 09:59 [Marketinginfo.hu]

A fémöntvényből készült modell-teherautók egy igazán speciális piaca egyre virágzik.

Ez a piac az egyedi reklámhordozót kereső fuvarozókat célozza, illetve azokat a gyűjtőket, akik emléktárgyként vagy befektetésként tekintenek ezekre a modellekre. Akárcsak valódi nagy testvéreik, úgy a Scania fémöntvényből készült modell-teherautók iránt is jelentős a kereslet.

Jim Newsome nagyon jól ismeri ezt a területet, ugyanis feleségével, Brendával az angol székhelyű Search Impex céget működteti, amely a személyre szabott reklámhordozó modelljárművek specialistája. 25 évvel ezelőtt indította el a vállalkozását, amikor exportértékesítőként munkaerő-túlkínálattal szembesült a szakmájában.

"Megkeresett valaki, aki fából készített modelleket - többek között Scania tehergépkocsikat is -, és arra volt kíváncsi, hogy van-e piaci igény ezekre. Piackutatást végeztem, és felfedeztem, hogy a famodellekre nincs nagy kereslet, de piaci rés van a fémöntvényből készült modellek terén. Levelet írtam 250 vállalatnak, és a Ryder Truck, valamint a Van Rental mint első ügyfeleim, megrendeltek 2500 fémöntvényből készült modellt."

Ez a világ lépést tart a trendekkel: nem sokkal a 2016-os bemutatás után a Scania új generációs teherautóinak miniatűr megfelelői is megjelentek, és nagyon sok megrendelés érkezik az új teherautó-családra. Jim elmondta, hogy a Scania mindig népszerű: "Jelenleg is jó néhány Scania modell megrendelésén dolgozunk, köztük egy 6×4-es, daruval felszerelt Scania tehergépkocsiból és mélyágyas pótkocsiból álló szerelvényen."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!