mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megújult a nyíregyházi Retro Rádió
2018-03-02 18:17 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A nyíregyházi FM 103.9 zenei kínálata még szélesebb lett, a 60-as, 70-es és 80-as évek legnagyobbb retro slágerei szólnak.

A megújult nyíregyházi Retro Rádió szorosabbra fűzte együttműködését a budapesti Retro Rádióval, így március 1-étől a nyírségi város közkedvelt rádiójában is a 60-as, 70-es és 80-as évek legnagyobb retro slágerei szólnak. A helyi hallgatók ugyanazokat az örökzöldeket hallhatják, amiket a visszajelzések alapján olyannyira kedvelnek a fővárosi hallgatók, a brandjük is megújult, a hírek és információk szerkesztése azonban nem változott.
 
  • A Retro Rádió Nyíregyháza kedvelt adója volt eddig is, és ezután is az marad, sőt, innentől kezdve még magasabb színvonalon tudjuk szórakoztatni a hallgatókat. Ennek érdekében dolgozunk együtt szorosan a budapesti adó műsorgyártójával, a Radio Factory-vel - árulta el Szakács Tibor, a műsorgyártásért és helyi üzemeltetésért jelenleg is felelős korábbi tulajdonos. - A jól megszokott műsorvezetőink mellé a zenei kínálatunk szélesebb lett, ebben segítségünkre voltak a Radio Factory szakemberei. Innentől kezdve sokkal egyérteműbb zenei imidzzsel érjük majd el a számunkra fontos célcsoportot, és olyan tartalmakat is kapunk majd, amelyeket eddig csak a fővárosi hallgatók élvezhettek.


A nyíregyházi Retro hallgatói hallhatják ezentúl a Sztársávot Várkonyi Attilával, a Retro Partyt és a Retro Top 40-et Klamancsek Krisztiánnal.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!